Raikkonen: Turska nam opet može pružiti neka iznenađenja

Kimi Raikkonen je u najavi za nadolazeću VN Turske rekao kako je momčad zadovoljna rezultatom u kaotičnoj utrci u Rusiji, ali je naglasio kako u Istanbul Parku neće biti lako ostvariti dobar rezultat.

Podsjetimo, prošle godine je kombinacija kiše te asfalta s manjkom gripa pružila ‘ludu’ utrku od početka do samog kraja utrke te su neki ‘outsideri’ profitirali od situacije.

”Uvijek je lijepo završiti u top 10, pogotovo kada ste puno puta bili blizu tom rezultatu. Taj uspjeh smo ostvarili u specifičnim uvjetima te ne možemo reći da je to rezultat nekog drastičnog poboljšanja našeg bolida.”

”Nakon zanimljivog završetka utrke u Rusiji, čeka nas VN Turske koja nam je prošle godine pružila kaotičnu utrku. Ne možemo isključiti ni da ćemo ove godine imati sadržajnu utrku s ponekim iznenađenjem, a pogotovo ako bude kišna utrka. Moramo biti spremni na sve i reagirati na sve uvjete koji budu na stazi,” rekao je Kimi.

Njegov momčadski kolega u Alfi Romeo, Antonio Giovinazzi, nije bio toliko zadovoljan rezultatom u Sočiju, ali se veseli utrci u Istanbulu gdje se nada dobrom rezultatu za njega i za momčad.

”Veselim se povratku u Tursku gdje smo prošle godine imali vrlo zanimljivu utrku. Ove godine ne možemo očekivati stazu s toliko malo gripa kao prošle godine, ali moramo biti spremni kako bi iskoristili sve mogućnosti koje nam se pruže. Dobar momčadski rezultat u Sočiju nam može pružiti dodatan motiv za nastavak sezone,” zaključio je Giovinazzi.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
brasko

Meni je zanimljivo kada pročitam neki članak gdje je Kimi nešto izjavio. Kada novinar citira Kimija te izjave su poprilično duge obzirom da dolaza od Kimija.

mody

good job kimi

Related Posts