Mazepin: Moj tata bi mogao pretvoriti F1 momčad u “zlato”

Mladi Mazepin se u razgovoru s medijima dotaknuo pitanja njegova oca i njegove eventualne kupovine F1 ekipe.

Prisutnost Dmitrija Mazepina, odnosno njegove Uralkali kompanije, mogla bi postati još veća. Pričalo se prije o kupnji Force Indije, a sada kada je Mazepin već ušao u sport, šuška se o kupovini momčadi Haas.

“To bi bila zanimljiva opcija za njega. Sve što je dotakao pretvorio je u ‘zlato’”, rekao je Nikita.

Mladi Mazepin kaže da su svi očevi projekti do sada uspjeli, pa smatra da pothvat u Formuli 1 ne bi bio ništa drugačiji.

Ipak, Nikita je spustio lopticu, te pojasnio svoju situaciju u Haasu.

“Trenutno sam u momčadi koja je 10. od 10 ekipa, ali kao što sam rekao, ja sam lojalan momčadi. Želim uspjeti s Haasom.”

Znamo da se sve vrti oko novca, no Nikita vjeruje u svoje vozačke sposobnosti:

“Imam svoje mjesto u ekipi zbog svoje vožnje, jer me momčad vidi i u budućnosti. Razlog sponzorstva je što tvrtka Uralkali vidi Formulu 1 kao priliku za nove poslovne prilike.”

“Ja sam jedini ruski vozač i naravno da će ruska tvrtka uvijek htjeti ulagati u tim koji ima sunarodnjaka”, zaključio je Mazepin.

14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west 044

Netko dobije volan zbog love a netko zbog prezimena!!!

robif

Ima,ima nešto u tome….(ali o tome nesmiš ni mislit,a kamoli govorit jer bi te moga progutat demokratski mrak) mislim da je to od TBFa,s početka karijere

F1 968

Bljak

F1 968

Ovo bljak je zbog komenara o prezimenu ..on je sjajan vozac

west 044

Vodi si ga kući kad ti je sjajan!!

MS791

Kaže lik koji nizbog jednog i drugog navedenog neće ni prismrditi f1

brasko

Ne mislim da je sada u svijetu biznisa sve bajno. Ali kada se spomene Rusija to bi sve uzeo s rezervom. Nisam niti znao da mu je stari tako financijski potkovan. Hoće reći opet para. Al dobro ima ih još, a bilo ih je i prije.

robif

Idi bre da se lečiš….e moj Nikolica s prikolicom

mody

najgori vozac na gridu pay driver

4matic

došao je i taj dan, da i od mene dobiješ +

F1 fan

Bilo je uvijek pay drivera ali nitko nikad ni približno nije bio tako loš

brasko

I Lauda i Schumacher su karijere započeli kao pay driveri, samo naravno svi mi znamo kako su njihove karijere završile. Međutim ovi ostali su najčešće završavali na kraju poretka kao što je slučaj i s Mazepinom. Da li je najlošiji od svih možda i je, ali možda i nije. Ovo mu je prva sezona u F! tako da bih ipak sačekao koju sezonu pa možda onda donio zaključak.

F1 fan

Kažem trenutno, trenutno je najlošiji. Ali, ne znači da se ne može napredovati… možda se sljedeće sezone popravi nije isključeno

brasko

Haas je prilično loš ove sezone. Tako da uvijek treba ostaviti prostora za neki terminalni sud. Kao što sam već naveo ranije dok nisam pročitao ovaj članak nisam ni znao da mu je stari lovator. Negdje sam pročitao, ali se ne sjećam gdje. Navedeno je kako je Hamiltonu godišnja plaća cca 40 milijuna dolara, a da je neka venezuelanska naftna kompanija svojevremeno sponzorirala Maldonada s 42 milijuna dolara. Obzirom da se ovdje radi o Mazepinovom ocu zašto ne uložiti i u sina i u momčad. I naravno možda usput oprat nešto love.

Related Posts