Vettel i Stroll u Aston Martinu i sljedeće godine!

Preostali dijelovi slagalice vozačkih postava za 2022. godinu dodatno su posloženi današnjom potvrdom da vozačka postava Aston Martina ostaje nepromijenjena, te Sebastian Vettel i Lance Stroll ostaju za iduću godinu.

“Zaista se veselim utrkama nove generacije automobila Formule 1. Njihov je izgled vrlo različit od današnjih bolida i novi tehnički propisi trebali bi nam dati automobile koji se mogu utrkivati puno bliže nego do sada.”

“Uzbudljivije utrke bit će izvrsne za vozače, ali i za navijače. Promjene su toliko velike da će svaki tim morati krenuti od početka, pa će to biti velika prilika i za nas u Aston Martinu. Vjerujem u snagu našeg novog rastućeg tima pa se već veselim 2022.”, rekao je Vettel. 

Stroll je također dodao:

“Sljedeće sezone započet ću šestu godinu u Formuli 1 i jako se veselim nastavku putovanja sa Sebastianom. Nismo postigli ono što smo zacrtali ove godine, ali to je samo pojačalo našu glad i želju za uspjehom sljedeće sezone.”

Direktor momčadi, Otmar Szafnauer je izjavio:

“Lance je jedan od najdarovitijih vozača u modernoj Formuli 1, a tom sirovom talentu sada dodaje i ozbiljnu trkaću igru.”

“Četverostruki svjetski prvak, nakon što je odvozio 271 utrku, od kojih je osvojio 53, Sebastian je također velika prednost naše momčadi, a sljedeće godine očekujemo da će se obojica dobro natjecati u Formuli drugačijoj nego danas.”

Još čekamo objavu novog momčadskog kolege Valtterija Bottasa u Alfi, kao i potvrdu Haasovog dvojca.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mars32

Tim poput McLarena koji izvlači maksimum performansi iz budžeta. Ove sezone ih je rezanje podnice unazadilo ali je za očekivati da se sljedeće oporave. Ograničenje budžeta najbogatije momčadi dovodi u njihovu zonu operiranja i nije nemoguće da se domognu pokoje pobjede. Ekipa je spremna za borbu, a vozačka postava je u stanju uzimati pobjede kad se ukaže prilika.

papaya

Nešto se opako odi kuva…

robif

Pasulj…. od Rokeri s Moravu

brasko

Prvi mačići se u vidu bacaju što se tiće Vettla. Vettel je došao u momčad kada je više manje sve već bilo posloženo. Nova momčad, novi bolid. Očekujem od njega da u idučoj sezoni puno više doprinese svojim iskustvom. Iduće godine nas očekuje novo mješanje karata i nadam se da će u budućnosti još popiti koji šampanjac u Aston Martinu. Mislim da Stroll nije baš kapacitet za vrh, ali ako Aston Martin bude konkurentan možda me iznenadi i ostvari neki nezaboravan rezultat na samoj stazi

zjurina

I ja se nadam da će Aston Martin biti konkurentan nagodinu & Seb se popeti još koij puta na Podij, pa možda i na najvišu stepenicu. A da nije “zaboravio” voziti je pokazao nedavno ali i bio dsikvalificiran radi pola litre benzina manje…pffff

Lewis8F

Pola litre je kao ništa. Govoriš o sportu gje je 1 gram pretežak bolid jednako diskvalifikacija ili o ispijanju pive?

zjurina

Oho, evo javio se pivski znalac…
No, ne govorim o pola litre pive nego goriva kojeg je Sebu zafalilo u stroju u kojem ćim ga upališ pocucla litru dvije, a kamoli na ravnini sa tristo na sat.
A priču o jednom gramu pusti to za malu djecu.
Jer samo onih par zaštitnih folija koje vozači pobacaju sa kacige teže daleko više

Lewis8F

Znači i dalje ti se pola litre prekršaj čini neznatnim u sportu gdje je i 1 gram prekršaj?

Related Posts