Formula 1 najavila službeno predstavljanje nove ere

Uoči Velike nagrade Velike Britanije održat će se službeno predstavljanje prvog modela F1 bolida za 2022. godinu u realnoj veličini.

Puno noviteta u ovom tjednu kad je Formula 1 u pitanju. Trkaći vikend na Silverstoneu poslužit će kao prvi test novog formata koji uključuje sprint utrku u subotu poslijepodne, a osim toga, Formula 1 najavljuje kako ovog četvrtka počinje jedno novo poglavlje Svjetskog prvenstva.

Poznato je već kako 2022. na snagu stupa novi tehnički pravilnik te da ćemo gledati posve nove bolide, koji bi prema najavama trebali učiniti utrkivanje ravnopravnijim, uzbudljivijim i neizvjesnijim. Timovi već marljivo rade na razvoju bolida, a u četvrtak će i javnost imati priliku proučiti što to budućnost donosi.

Od 16 sati u četvrtak putem YouTube kanala Formule 1 prvi će put biti predstavljen model bolida za 2022. u realnoj veličini. Također, skupina stručnjaka proanalizirat će različite segmente bolida i pojasniti što donose određeni noviteti.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Kak je Alison Moyet pjevala:
” You can change the chapter
You ca change the book,
but the storry remain the same
if You take a look.

Lewis8

Ajd da i to vidimo. Bernie je vladao na svoj način (čitaj potkupljiv). Ovo je prvi pravi pokušaj novih vlasnika da uvedu bolje natjecanje.

F1 44

Uhh..toga se i bojim..
Sve vise i vise idu k indy caru.

Related Posts