Horner: Ovo za sada je izvan očekivanja

Turbo-hibridna era Formule 1 “stara” je 143 utrke i tek na toj 143. utrci prošlog vikenda u Monaku, Red Bull je došao na vrh konstruktorskog poretka, prvi puta od Brazila 2013.

Christian Horner rekao je da je trenutno stanje, uzevši u obzir i Maxovo vodstvo u poretku vozača, iznad očekivanja.

“Da smo na čelu oba prvenstva je nama iznad očekivanja. To samo pokazuje koliko su stvari bliske i kako se stvari mogu vrlo brzo preokrenuti. Moramo se držati na dovoljnoj udaljenosti do kraja prvenstva. Tu doista dolazi pritisak.”

“Mislim da je bilo važno iskoristiti naše šanse u Monaku. Mercedes je imao rijetko loš vikend i mislim da je bilo važno to iskoristiti. Kao tim smo to i učinili”, rekao je Horner nakon Monaka. 

Međutim, Mercedes je osvojio sva prvenstva vozača i konstruktora od 2014. godine bez mnogo loših vikenda. Horner zato očekuje da će im se momčad Tota Wolffa žestoko uzvratiti u nadolazećim utrkama, počevši od Velike nagrade Azerbejdžana 6. lipnja. Mercedes ima u Bakuu tri pobjede pokraj jedne Red Bulla.

“Mislim da je Azerbejdžan prilično drugačija vrsta ulične staze u odnosu na Monako. Vrlo dugačke ravnice koje su Mercedesu u prošlosti donosile prednost.”

“Nismo u nikakvim iluzijama, sigurni smo da će se oni brzo vratiti. Moramo tamo otići i napasti vikend točno onako kako smo to činili na svakoj utrci ove sezone” ,rekao je Horner.

Total
7
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
robif
31.05.2021. 17:23

Još Flavio Briatore fali,da priča o poštenju….(Wolff je malo kulturniji,ipak Bečka škola,a za Hornera neznam gdje se školovao) svi su oni samo biznismeni i to uspješni,a samo rezultat je bitan

avatar
Yukihonda
30.05.2021. 23:32

Horner je puno više razborit i pravi gospodin… Naspram Tota…

avatar
Deyo
31.05.2021. 00:43
Reply to  Yukihonda

👏👏👏👏👏👏👏

Related Posts
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x