Sainz: Prvi podaci za sada ohrabruju

Iza Ferrarija je razočaravajuća sezona. Nisu uspjeli upisati niti jednu pobjedu i godina je završena sa samo tri podija. Za ovu godinu pravila su ostala uglavnom ista, osim većih promjena na podnici, koje bi nekima mogle otežati postizanje željenih performansi.

“To je pitanje od milijun dolara na koje trenutno nitko ne može odgovoriti. Nećemo znati dok ne dođemo u Bahrein i ne mislim na test u Bahreinu, već na utrku”, rekao je Sainz o šansama za postizanje postolja.

“Na testiranjima koja uključuju posebne količine goriva i mape rada motora, teško je donijeti bilo kakav zaključak. Pomno sam pratio napredak tima u posljednjih nekoliko mjeseci i pokušavao sam pružiti svoju podršku i pomoć”, dodao je Carlos.

Sainz je rekao da su dobili nekoliko ohrabrujućih znakova i podataka, ali istodobno ne znaju što drugi rade. To pitanje je isto svake zime, tj. da li se napreduje u odnosu na ostale.

“Trenutno je važno da se pokušamo zajedno oporaviti i vratiti Ferrari na vrh, tako da to zahtijeva puno team buildinga. Čim se solidni rezultati počnu prikazivati, u momčadi će se stvoriti sjajan zamah i svi ćemo se osjećati pozitivnije zbog budućnosti”, zaključio je Sainz.

Ferrarijev novi bolid, SF21, bit će predstavljen u srijedu 10. ožujka.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
rolu

Zanima me kljun bolida…stražnjica se otprilike zna po nekim objavama…ali kljun je misterij….

TORPEDO

Ako su potrošili tokene (opet ti tokeni koji služe samo za sprečavanje svih momčadi uloviti vodeću,i tako već 7 godina??!!!) na zadnji dio bolida,pretpostavljam da se nos bolida nije puno promijenio?

TORPEDO

Gore od prošle godine ne može biti,gdje je šasija bila očajna a pogonska jedinica još gora.
Nova jača pogonska jedinica,potpuno preuređen zadnji kraj bolida…možemo ići samo prema gore,a gdje će to biti,vidjet ćemo?
Očekujem borbu sa Red Bullom za 2 mjesto

Related Posts