Jenson Button se vraća u Williams na mjesto savjetnika!

Jenson Button će se s početkom nadolazeće sezone priključiti momčadi Williamsa na poziciji ‘višeg savjetnika’ u momčadi te je ovim potezom napravljen još jedan korak k potpunoj rekonstrukciji cijele ekipe.

Button se vraća u momčad gdje je i započeo svoju F1 karijeru pred malo više od 20 godina, a Williams je objavio da je potpisan višegodišnji ugovor o suradnji.

”Jenson će u momčadi imati ulogu savjetnika gdje će moći primijeniti svojih 30-ak godina iskustva u motorsportu i Formuli 1, a uz to će zasigurno pomoći pri razvoju vozača Williamsa te mladih vozača iz akademije,” rekli su iz Williamsa.

Jenson Button je u kratkoj izjavi rekao kako je vrlo zadovoljan što može reći da je još jednom potpisao ugovor s Williamsom, doduše u drugačijoj ulozi, te da se nada da će moći pomoći momčadi u razvoju.

”Počašćen sam što mogu reći kako sam potpisao još jedan ugovor s Williamsom. Prije 20 godina kada se to prvi put dogodilo mi je promijenilo život, a iako je prošlo već dosta vremena osjećam se kao da nisam nikad ni otišao iz momčadi.”

”Sir Frank Williams mi je pružio priliku i dao mi svoje puno povjerenje te ću mu zauvijek biti zahvalan na tome, a jako sam uzbuđen što ću moći pomoći momčadi u njenom razvoju od ove godine. Znam da nam predstoji mnogo posla, ali vjerujem da to ova momčad može napraviti te da ćemo je vratiti tamo gdje i pripada,” rekao je Button.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Jenson djeluje smireno i inteligentno..nadam se da će sa svojom novom ulogom pomoći posrnulom Williamsu.

Related Posts