Bottas: Odvozio sam na maksimumu, ne znam gdje zaostajem

Valtteri Bottas smatra kako je u današnjim kvalifikacijama za VN Bahreina izvukao maksimum iz svog bolida, unatoč tome što ga je momčadski kolega Lewis Hamilton još jednom pobijedio u borbi za prvu startnu poziciju.

Finac tijekom cijelog vikenda nije uspio uhvatiti neumoljivi tempo Hamiltona. Na pitanje o zaostatku za Lewisom, Bottas nije imao objašnjenje:

“Zapravo, ne znam. Osjećalo se dobro, to je problem, kad se osjećate dobro, osjećate se kao da vadite maksimum iz bolida, ali vrijeme kruga nije bilo dovoljno brzo – to najviše zbunjuje.”

“Trenutno ne mogu reći više, nije bilo pogrešaka i u posljednjem krugu sam mislio da je to stvarno dobro. Male stvari tu i tamo se pojave, nema niti jedan potpuno “čist” zavoj. Moram otkriti o čemu se radi, ali, barem je to još jedan prvi startni red za nas.”

Pored toga, Lewis je izjavio da je mogao ići još brže.

Finac je odbacio prijedloge da postoji problem s njegovim bolidom. Kasnije je na konferenciji za tisak nakon kvalifikacija otkrio da su postavke njegovog i Lewisovog bolida prilično različite za nedjeljnu utrku.

 

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Eto..na primjer u postavkama..u set up-u, može biti ta razlika, a da Bottas misli da vozio maksimalno što se može..pa svi vozači voze maksimalno kako znaju i umiju i kako im bolid to omogućava..Lewis očito zna bolje podesiti bolid a i prirodno je brži.

robif

A svugdje

Related Posts