Sainz se dobrovoljno stavio u karantenu nakon povratka iz Australije

Carlos Sainz je otkrio kako mu je “pomalo dosadno” od kada se svojevoljno stavio u karantenu nakon povratka s neodržane VN Australije.

McLaren, momčad za koju Španjolac vozi, je bio u centru pažnje prošlog tjedna nakon što je djelatnik momčadi bio pozitivno testiran na koronavirus i tako postao prvi zaraženi u F1 paddocku što je natjeralo momčad iz Wokinga da se povuče iz utrke koja je na koncu bila i otkazana.

Uz spomenutu zaraženu osobu, još 14 McLarenovih djelatnika stavljeno je u samoizolaciju u Melbourneu. Sainz, kao i ostatak McLarenove momčadi, se vratio u Europu gdje se dobrovoljno izolirao u vlastita četiri zida.

“U ovome trenutku se osjećam odlično, ali kao što znate to ne znači da možda nisam zaražen ili da ne mogu u budućnosti razviti simptome,” Sainz je izjavio.

“Za dobrobit svih ljudi, vrlo je važno da se svi pridržavamo uputa naših stručnjaka i da budemo odgovorni građani.”

U videu na svojem Twitter profilu, Sainz je dodao;

“Posljednji dani su bili komplicirani zato što sam si morao organizirati život. Naravno, pomalo mi je dosadno. Pretpostavljam da je svima koji su u karanteni dosadno.”

“Istovremeno, trudim se baviti sportom. Cijelo vrijeme se držim zaposlenim i radim neke stvari koje nikada ne radim jer toliko putujem,” objasnio je.

Vozač McLarena je također poslao “velike zagrljaje” svim članovima McLarena koji su još uvijek u Australiji, a još je spomenuo kako se jedva čeka vratiti utrkivanju.

“Samo želim poslati poruku svim mehaničarima i ljudima koji su ostali tamo u Australiji. Šaljem im velike pozdrave, ostanite pozitivni i dobre volje zato što sam uvjeren da ćemo svi izaći iz karantene što prije će biti moguće.”

“A čim budemo gotovi, vraćamo se poslu. Čim nestane virus, vraćamo se utrkivanju. Iskreno, ne mogu čekati.”

“Nedostaje mi utrkivanje. Nedostaje mi putovanje po svijetu s mojoj momčadi. Ovo je nešto što mora proći što prije, a kako bi to bilo moguće, bolje nam je da ostanemo doma u karanteni i da ne radimo previše,” završio je Sainz.

Related Posts