Šef Ferrarijeve momčadi, Mattia Binotto, najavio je prvu utrku sezone gurnuvši druge momčadi u ulogu favorita, ali s nadom da će momčad iz Maranella uspjeti barem donekle zakomplicirati situaciju na vrhu poretka.

Na predsezonskim testiranjima u BarceloniFerrari je pokazao prilično loše rezultate u brzim krugovima što zasigurno nije dobar pokazatelj, ali se većina pratitelja Formule 1 nada kako je samo skrivao karte i kako će u Melbourneu pokazati dovoljno brzine za suprotstaviti se momčadi Mercedesa.

”Nakon duge zime u kojoj smo odradili veliku količinu posla, došlo je vrijeme da vidimo koliko smo uspješno to odradili i koliko su dobre preinake na bolidu.”

”Znamo da nismo favoriti i da su druge momčadi odradile vrlo dobar posao, ali isto tako znamo da je ovo samo početak duge sezone u kojoj će pouzdanost bolida i mogućnost poboljšanja istoga biti ključna. Spremni smo boriti se do kraja sezone kao momčad kako bismo razveselili sve fanove diljem svijeta,” rekao je.

Naglasio je kako u Italiji, ali i diljem svijeta, postoje veliki problemi uzrokovani koronavirusom te je rekao kako je njihova dužnost da im svojim nastupima barem na kratko vrate osmjeh na lice.

”U vrijeme kada Italija i cijeli svijet prolaze teške trenutke uzrokovane koronavirusom naša je dužnost da kao sport pomognemo vratiti, barem na kratko, osmjehe na lice obožavateljima diljem svijeta, koji s istim očekivanjem kao i mi čekaju početak nove sezone,” zaključio je Binotto.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
west 44

…ako nas dotad ne pomete korona sranje!!!