Sebastian Vettel je nakon jutarnjeg dijela testiranja odradio ‘konferenciju’ s predstavnicima medija na stazi u Barceloni.

Iako se možda očekivala potvrda novog ugovora s Ferrarijem ili prekid suradnje na kraju sezone, posebno zato što je na konferenciji sudjelovao i Mattia Binotto, na kraju se uspostavilo da je Ferrari samo odrađivao medijske obaveze.

”Nisam zabrinut oko moje budućnosti kao ni pred tri godine. Zadovoljan sam ovdje i ne opterećujem se ovakvim stvarima. I dalje želim voziti i pobjeđivati, to se nije promijenilo. Vjerujem da ćemo prilično brzo dogovoriti što će biti dogodine,” rekao je.

Šef momčadi, Mattia Binotto, je prokomentirao još jednom da je Nijemac njihov prvi odabir i za sljedeću sezonu, ali i da će sjesti zajedno i razmisliti što je najbolje za Vettela i za Ferrari.

”Seb je i dalje naš prvi odabir. Ubrzo ćemo otići zajedno na večeru i vidjeti što je najbolje za naš projekt. Vjerujem da ćemo vrlo brzo odlučiti što i kako dalje.”

Potom je Vettel prokomentirao osjećaj u bolidu nakon noviteta koje je Ferrari predstavio prvog dana drugog predsezonskog testa u Barceloni. Posebno su vidljive promjene na stražnjem krilu i poklopcu motora.

”Danas sam imao bolji osjećaj u bolidu u brzim zavojima, a posebno se to vidjelo u devetom zavoju gdje smo mogli ići brže nego prošli tjedan. Napredujemo iz dana u dan te vjerujem da će sve doći na svoje mjesto u Australiji,” rekao je Vettel.

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
4 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

gotovoje seb postao si vozac br 2 jedino ako svohis naslov ali sumnjam,,,ne bi se čudio da 2021 ode u mercedes ako lewis ode,,, zadnih 5 godina pretvorio se u vizaca prosjecnog 2018 imao je puno greski

avatar
Član
Pratiteljcro

Ma mozes ti pobjedit na dvije tri trke , sve vise od toga je visa matematika za tebe. Tvoj je samo singapur, igdje drugdje sakrij se spram lewisa i maxa, a i leclerc te je nasamaro usprkos sramottu.Nemas sekundu brzi bolid nema ni naslova!

avatar
Član
mody

da te čuje vetma izbrisa bi ti komentar haha,,, nekoc je na ovo portalu bilo puno red bullovi navijaca sada nema ih vise

avatar
Član
Pratiteljcro

Jeste bilo ih je na tone 🙂 bilo je komentara, malo malo pa “red bull daje ti krila, pardon naslov” hahah Nema tih instant navijaca vise, hvala bogu

avatar
Član
F1 fan

Vidjeli smo hamiltona kako vozi kad nema najbrzi bolid. U 3 sezone koliko su vozili skupa u meklarenu button je skupio ukupno vise bodova od hamiltona. A sta je 2011. Hamilton radio na stazi to je za povijest. Uništio utrke drugima sa svojim pogreskama vise nego max hahah

avatar
Član
Pratiteljcro

Istina ovo za lewisa, sjecam se 2011 u monzi bilo je transparenata “Lewis, its not a bumper car!” haha Pa incidenti sa massom, pa izjava prema sucima, kao kaznjavaju ga bikoz im black 🙂 ..glupo razdoblje u lujinoj karijeri…