Hamilton otkrio što mu je Vettel rekao nakon osvajanja titule

Lewis Hamilton otkrio je da mu je Vettel par trenutaka nakon osvajanja titule svjetskog prvaka na VN Meksika poručio: “Trebam te za borbu i iduće godine.”

Hamilton je do nove titule došao osvojivši četvrto mjesto na VN Meksika i time stvorio nedostižnu prednost pred Vettelom do kraja prvenstva.

Hamilton i Vettel su se tijekom zadnje dvije godine međusobno borili za prvenstva, a zajedno su osvojili osam od zadnjih devet prvenstava istaknuvši se time kao najbolji vozači svoje generacije.

Netom nakon što je potvrdio titulu, Vettel je Hamiltonu čestitao i razmijenio par riječi, a Britanac je otkrio što mu je rekao:

“Došao je i jedna od stvari koje je rekao bila je – nemoj sad otići, trebam te za borbu i iduće godine.”

“Ja sam mu se zahvalio što je bio odličan protivnik ove godine. Sve se dogodilo brzo i ne sjećam se svega o čemu smo pričali, ali to je bio trenutak pravih sportaša i međusobnog poštovanja između nas, kao i tijekom cijele karijere.”

“Odlično je kad imate vozače s nekoliko osvojenih titula, koji se međusobno bore. Ovo je bila teška godina. On se iznimno borio i znam da je i u utrci vozio fantastično.”

“Ipak, moram ostati priseban i pobrinuti se da nastavim ovako i u budućnosti,” izjavio je Hamilton.

Vettel je nakon utrke posjetio i momčad Mercedesa te čestitao cijeloj momčadi.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ZX10R

E da su i komentatori ovdije pravi i da se rasprava vodi argumentima a ne vrijeđanjem ,to bi bilo puno bolje Nema nikakve rasprave Hamilton je zaslužio naslov prvaka ,bio je najbolji kad je trebalo Seb i ferrari su mogli puno puno bolje ali ispalo je tako kako je ispalo Ja kao dugogodišnji navijač ferraia volio bi da je bilo neizvjesno do samog kraja jer to bi bilo puno zanimljivije za nas koji volimo ovaj sport Uvijek sam govorio da su to sve vrhunski vozači i da su među njima male razlike Danas smo svjedoci da bolidi imaju valiku ulogu… Read more »

alfa707

Obožavatelj sam lika i djela Michela Shumahera i skoro sam u nekom proputovanju samog sebe shvatio da se najviše bojim da bi Luis moga dostići tu legendu! Iskreno čovjek je uvijek bio brz,a ima i onaj predosjećaj da bira samo pobjedničke bolide. Ne ,ne mislim da je kao šumi😂al je dobar i u ovoj eri kad vam iz boca javljaju da su gume pregrijane,kompjuterizacije on se super snalazi. Zato me i strah Glupo će zvučat al sentimentalac sam! Jedina mogućnost da ga ja cijenim više no Shumahera je da ako bude imao mogućnost(a imat će)da osvoji 7.titulu odustane i prizna… Read more »

Panzer

Onda sjedi i plači jer jedan je Hamilton.

trust_no1

Istina, previše si sentimentalan 😀
Ako ćemo iskreno, Schumi bi bio isto na 5 naslova da nije bio “prljav” i mogu svi govorit Schumi bog, Schumi ovo, Schumi ono…
Da Lewis ostane na 7 naslova i ne dođe do 8., za mene je on taj koji je bolji.

modesto

ma rivalstvo njihovo ovo nije rivalstvo je kad se 2 vozača bore kotač uz kotač i kad se naslov odlučuje u zadnoj utrci,

FerrariHR

Iskreno i pošteno. Od dva vrhunska sportaša se ništa manje niti ne očekuje.

Related Posts