Video dana: Krug stazom u Bakuu

Vozač Euroformule Open, 19-godišnji Gulhuseyn Abdullayev, nedavno je odvozio prve krugove po uličnoj stazi u glavnom gradu Azerbajdžana koji će ovog mjeseca biti domaćin VN Europe.

Abdullayev je stazu od 20 krugova isprobao u prethodnoj specifikaciji GP3 bolida, a u priloženom videu možete pogledati kako to izgleda s onboard kamere.

 

 

24 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ice

Prolupala mu radilica na ovoj lađi.

BureksMesom

Sta je ovo? 70% zavoja su obicni pravi kut, izmedu toga ravnice, dvije sikane i kula usred jedne da se zabijes direkt u kamen, jest da grad lijepo izgleda al nisu turisti. Nadam se da cu bit u krivu al njusim dosadnu utrku.

schu F1

Iz ovog videa ne mogu zaključiti puno,radije pričekajmo utrku da vidimo F1 bolide na stazi pa ćemo onda kritizirati.
Ko zna,možda ispadne dobra staza!!!

karlo_b

..koliko znam.. ta utrka vozi se 19. lipnja.. a ne sljedeći mjesec.. 😛

Groff

Staza je sterilna, monotona.
Pretjecanje će tu biti teško pa se sve svodi na što bolji pole i gumenu strategiji.
No sve je moguće.

avalon

izgleda da se fernando ne bi složija sa tobom jer je izjavija “HERE YOU HAVE THE OPPORTUNITY FOR OVERTAKING , many different actions, very high speeds – around 340 km an hour, it is first time in the history that a street track will reach this high speed. It is the fastest street track and it will be an unbelievable show.” naročito ako se uzme u obzir dužina pravca od 2,2 km … jedini duži pravac je na spa . no možda 2,2 km nije dovoljno za preticanja , a ni 340 kmh nije baš neka brzina za uličnu trku… Read more »

modesto

avalo dežurni provakotr i filozof f1 se ne vozi od juzčer i nemoj me učit da su ove nove staze dobre jedina koju je dobrop napravio bila jeturska,a 340 kmh pa šta vozit će i ostali 340 kmh i opet nerćeš gledat pretjecanje a i sudar neces vidjet jer je iširoka ,samo na nekim dijelovima je uska i u ce se voziti sporije, tamo di je bilo publike f1 je nestala i ne uči me o f1

DaveGilmour

Meni se staza s ovog onboarda i ne čini tako loša. Čini mi se da je riječ o jednoj izuzetno brzoj uličnoj stazi te bi mogli vidjeti dosta solidnog utrkivanja zbog jako duge startno ciljne ravine, a i ravnina između 2. i 3. zavoja je veća nego što sam očekivao. Dio oko tvrđave je već sad strašno uzak, a nakon što dodaju zidove tamo (pretpostavljam da neće ostaviti zid tvrđave onako nebranjenim) bit će još uži. Sve u svemu zavoji 1-7 srednja žalost, a od 8. do kraja kruga mi se sviđa staza (pogotovo zavoj 15. koji ide prema dole… Read more »

modesto

kako možeš uspoređivat long beach najbolju uličnu stazu s ovim smećem’pa čak je i detroit bolji od ovog

F12013

Nije neka ljepotica, ali mislim da utrka ne bi trebala biti loša. Bar će biti bolja od Valencije, Singapura i Monaca što se samog utrkivanja tiče… Odavno sve novoizgrađene staze nemaju dušu, pa tako ni ova. Ali na stranu to, ne bih stazu proglasio smećem. Nema ekstra zavoja, ali i kako će imati kad se voze ulicama jednog običnog grada s pravocrtnim ulicama…

modesto

bolja po čemu monako i valencia i singapor su vozačke staze ova samo vozikanje kroz grad

F12013

A šta, ove su vozikanje po selima…
Bar će se moći pretjecati, ako ništa.

modesto

smeće od staze vozi se samo zato što reklamiraju grad i platili lovu bernieu,još mi je valencia bolja od ove staze

AlonsoForever

Monaco i Valencia <333

modesto

da valencia nije loša prema ovoj monotonoj stazi,imala je slijepe zavoje,a i zadnja utrka je bila tamo dobra,vožena u luci,monako cijenim tamo se pogreške skupo plaćaju,a ovdje samo procesija

avalon

bernie vrati nam pescaru , avus , monsanto , a moze i zeltweg ako ne može zandvoort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

modesto

da avalon ljubitelj tilkedroma i berniea pa uživaj u ovoj stazi pojma nemaš o f1

Dante

Čak niti onaj dio oko utvrde ne djeluje atraktivno, hm…možda će pasice i slične stvari poboljšati situaciju, ali ne znam kako bi to moglo biti zanimljivo vozačima, a kamoli gledateljima. Singapur je odličan naspram toga, silno me interesira kakvu će utrku prirediti.

AlonsoForever

Koja glupost od staze -.- isto ko za Formulu E. Što nisu njih ugostili? Staza je previše dosadna,monotona,prejednostavna. Ni malo atraktivna. Ja ne kontam kako se neko ne stidi uopšte ovakvu stazu,ovaj prostor stavit u javnost,snimati ovo? O.o

modesto

glupost treba vratiti kyalami,east london, zandvort imolu,estoril,paul ricard, argentinu a ne ovu uličnu paradu

schu F1

Ovaj lik u GP3 bolidu se previše igra sa gasom,mislim da se ne može suditi po ovom!

F1 fan

Staza izgleda previše jednostavno. Sve u istom tonu

F1 fan

Vijest je da button seli u wiliams a zamjenjuje ga vandoore

Related Posts