Ricciardo: Volim kada je trkaći vikend dva tjedna zaredom

Red Bullov vozač, Daniel Ricciardo, kaže da je obožavatelj utrka koje se održavaju dva tjedna zaredom te da mu to pomaže u održavanju ritma.

Ove godine je kalendar Formule 1 najduži u povijesti, što znači kako će se dosta utrka održavati jedna za drugom. Tako su vozači iz Montreala odmah otišli u Baku, a ni u srpnju ih ne čeka ništa manje posla. Čekaju ih četiri utrke u pet tjedana. Prvo kreće Austrija, nakon tjedan dana Velika Britanija, a Mađarska i Njemačka su također u samo sedam dana razlike.

“Volim dvostruke trkaće vikende. Odlično je jer održava ritam. Da imamo stanku od tri tjedna, pojeo bih se,” rekao je Australac.

Iako je Austrija domaća utrka za Red Bull, momčad nije zabilježila posebno dobre rezultate u protekle dvije godine. Ricciardo je tako završavao kao osmi i kao deseti.

Međutim, Australac je uvjeren kako će ove godine situacija na Spielbergu biti puno bolja.

“Staza je dosta kratka, ali je zabavna. Volio bih da ima više zavoja, ali i bez toga je zabavna. Protočna i brza. U prošlosti nismo imali rezultate kakve smo htjeli, ali mislim da sada dolazimo s najboljim paketom i da nas on može plasirati u top pet,” dodao je Ricciardo.

 

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
r.u.m.

I ja

modesto

ja bi volio da izbaci baku ubaci zandvort

F1 fan

Ja bi da se vozi svaki vikend, i da je zimska stanka dva mjeseca maksimalno i ajmo daljee 😀😀😀

delman94

A kako se danas klima mijenja,cudno nije ni ako za koju godinu na nekoj trci i snijeg zapada.Naravno za danasnju F1 to bi odma bila crvena zastava.eee stara dobra formula…nekad je se formula i po kisi vozila a ne ko danas iza vozila bezbjednosti dok sunce ne zasja 😛

joshuazg04

Ja volim, ja ne volim….. postao si naporan

Luka Tunjić

Ricciardo je legenda. Uostalom, ima i poantu. Ni mi navijači ne volimo duge stanke. Ako ti tako smeta, mogao si samo produžit, a ne potrošit još dodatnih 30 sekundi svoga života da ostaviš svoj komentar… 😛

_Ferrari_

Ček, ček, ček malo… “…Da imamo stanku od tri tjedna, pojeo bih se,” A kaj nije da ima neka takva stanka u kolovozu?!?!? Dobar tek… 😛

Related Posts