Održavanje utrke u Azerbajdžanu u opasnosti?

Prema najnovijim informacijama savjetnika predsjednika Azerbajdžana, održavanje prve Velike nagrade u toj državi je trenutno pod znakom upitnika. Utrka za VN Europe u Bakuu je zakazana za 19. lipnja ove godine, ali država na južnom Kavkazu, čija ekonomija ovisi o nafti prošle godine, pretrpjela je velike gubitke nakon ogromnog pada cijena nafte.

“Azerbajdžan je naftna država”, rekao je savjetnik Ali Hasanov. “Cijene nafte i njenih produkata su se smanjile tri puta od početka 2015. To znači da su se prihodi Azerbajdžana smanjili tri puta.”

Osim toga, nacionalna valuta je izgubila 30% svoje vrijednosti što je dovelo do velikih rezova troškova. Glasine zato govore da bi vlasti u Azerbajdžanu, u sklopu mjera štednje, mogle biti prisiljene otkazati utrku.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
modesto

vrati imolu

denky

slažem se.

VRATITE IMOLU !!!

dFixxx3r

lijepo. nema više para za proklete šeike i ostale brđane koji su se obogatili naftom pa sad diktiraju svjetske politike

svi fino na struju aute pa da vidimo kolko će s.arabija katar i ostali zayebavat razvijeni svijet

🙂

Groff

Jedo od mjesta gdje je jeftino tankiranje bolida.

modesto

pa azeberbejdzan i bahrein tamo je i opasnoići nisu sigurne dražave.neću žaliti za tim stazama,treba izbaciti kinu,bahrein,abudabi, soči

denky

i vratiti Imolu

joshuazg04

Odlično… ajmo nek još odj.. Sochi, Abutigadhabi, Bahrein……

Tuzlaensis

Abu Dhabi i Bahrein su jako dobre staze, samo treba zamijeniti mjesto u kalendaru tako da Brazil bude posljednja utrka sezone.

modesto

čuj ovoga da dobre staze da preširoke i lagane,

Related Posts