Mallya želi zadržati Hulkenberga i Pereza

Iako je Haas F1 Team zainteresiran za Nicu Hulkenberga, Force Indijin šef Vijay Mallya ne obraća previše pažnje na glasine iz paddocka te vjeruje da će Nijemac ostati u momčadi i sljedeće godine, što bi trebala biti njegova četvrta sezona u indijskoj ekipi.

“Ovaj paddock je pun trača. Ja sam jako zadovoljan sa svojim vozačima. Želim ih zadržati. Mislim da će Nico ostati sa mnom, prilično sam uvjeren u to”, rekao je Mallya.

Osim Hulkenberga, Force Indijinog šefa je impresionirao i Sergio Perez.

“Sergio radi odličan posao. Uzeo sam ga jer nismo imali vozača u to vrijeme. Pratio sam ga dok je bio u Sauberu. McLaren ga je izabrao jer su morali vidjeti nešto u njegovom talentu. Oni ne biraju bilo kakvog vozača. Perez očito posjeduje talent, pokazao je to kod nas. Mi smo jako sretni.”

Ako dođe do promjene plana, Mallya tvrdi da postoji šansa za Mercedesovog rezervnog vozača Pascala Wehrleina, koji je ranije ove godine nekoliko puta testirao Force Indijin bolid.

“Sigurno. Sretni smo što možemo razgovarati. Još je uvijek puno toga pred nama. Razgovori tek trebaju početi, ali zainteresirani smo, a i Mercedes bi trebao biti. Vidjet ćemo.”

Sergio Perez se nalazi na 11. mjestu u poretku vozača te ima jedan bod više od timskog kolege Nice Hulkenberga.

Related Posts