Force Indijina B specifikacija će biti spremna za VN Velike Britanije

Sergio Perez i Nico Hulkenberg će i ovog vikenda voziti stariju verziju Force Indijinog bolida s kojim su i započeli sezonu. Indijska momčad ovoga trenutka ima tek polovicu dijelova nove specifikacije VJM08, koja će biti potpuno spremna za VN Velike Britanije za dva tjedna. Vjeruje se da će nakon nedjeljne utrke na aktualni bolid biti ugrađeni novi dijelovi koje momčad ima na raspolaganju te da će ih zatim isprobati na drugom sezonskom testu koji će se sljedećeg tjedna održati na Red Bull Ringu.

“B-verziju ćemo imati u Silverstoneu“, rekao je Perez novinarima u Austriji.

Auto Motor und Sport tvrdi da Force Indiji treba još sedam dana kako bi kompletirali novi paket, odnosno B specifikaciju. Na sezonskom testu će se od bitnijih dijelova vjerojatno isprobati novi, kratki nos i novo prednje krilo.

“To će biti dovoljno da vidimo jesmo li na pravom putu. Dijelovi koji još nisu gotovi uključuju difuzor, poklopac motora i stražnje krilo”, tvrde iz momčadi. “Naravno da bi bilo idealno kada bi u Austriji testirali bolid u njegovoj kompletnoj konfiguraciji, ovako će i Silverstone za nas biti samo test.”

VJM08 bi sljedeći veliki paket nadogradnji trebao dobiti uoči VN Belgije.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Luka Tunjić

Nadam se povratku tamo gdje pripadaju, za borbu za dobre bodove 🙂

Related Posts