Raikkonen iznimno zadovoljan suradnjom s Vettelom

Čini se da je vozački dvojac RaikkonenVettel čisti zgoditak za Ferrari. Nijemac i Finac surađuju odlično, a atmosfera u momčadi je sjajna, što potvrđuju i rezultati u dosadašnjem dijelu prvenstva. Vettel je do sada bio bolji u tri Grand Prix vikenda, no Kimi je zasjao na posljednjoj utrci u Bahreinu i čekaju nas uzbudljivi okršaji do kraja sezone.

Ferrari je u novu sezonu ušao s bitno poboljšanom pogonskom jedinicom i trenutno su jedini konkurenti nadmoćnom Mercedesu. Momčad iz Maranella je tijekom zime prošla i kroz temeljitu kadrovsku reorganizaciju, a sve je to u konačnici utjecalo vedrije i raspoloženije radno okruženje.

”Osjećaj unutar momčadi je sjajan. Pokušavamo vratiti Ferrari na pobjedničke staze svaki vikend”, rekao je Finac za CNN.

Raikkonen je u nastavku intervjua rekao par riječ o odnosu s momčadskim kolegom i o međusobnom borbom na stazi.

”Znamo jedan drugoga. On je normalan dečko i s njim je lako raditi. Nema politike, a ako nešto nije u redu, onda popričamo i razriješimo to. Pokušavamo pobijediti jedan drugoga, ali to je prijateljska borba koja je odlična za momčad”, zaključuje Kimi.

13 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west

Procvale ruze otkad je Spanjolac otisao iz Ferrarija!

bibinjac

Kimi mora biti dobar drugi vozač da dobije ugovor inače ništa od ugovora.

Kush

Ah slatke brige – dva najdraža vozača u najdražem timu, i cijeli F1 svijet trenutno navija da oni pobijede, jer megakompanija ide svima na živce..
Još da samo padne fotka njih dvojice kako guraju paddockom kolica s klincima, dok komentiraju koje su pelene bolje 🙂

E: kimi je car, a seb kaiser mlađi – plemstvo se slaže, hehe

raca

Ja se nadam da će i naš dvojac surađivati i poštovat jedan drugog

Kush

I ja iskreno! ako oni nisu dovoljno zreli, nitko nije – alonso je djelovao cool na presici i općenito odaje takav dojam usprkos svemu, a jenson se cool rodio – kao da je od stare garde engleskih vozača 🙂

avalon

da li sad virovat kimiju ili svim komentarima koji su se proteklih sezona pisali o sebu ?!?!? ma isto ja više virujem nekim forumašima koji su komentirali zebastijana …

Ljubitelj F1

trebalo bi se vratiti daleko u povijest i vidjeti kada je ferrari imao ovakav iskreni dvojac. lijepo je gledati ferrari u ovakvom okruženju, čak i kada me smeta zvuk ovih motora. stvarno vjerujem da je ova sezona ferrarijeva.

Kush

Kad se berger vratio, msm 93-4 negdje, alesi-berger kombinacija vesela, uz kaisera su svi bili lagano kiseli 🙂

Luka Tunjić

Čekamo da netko bocne i da kaže da je Alonso bio problem zadnjih godina hehe =)

Raikkonen i Vettel s ovim Ferrarijem su savršena kombinacija!

Forza Ferrari!

kimi car

Dosta priče,idemo derat guzove mečkama 🙂

HankM 14

Joooj nemojte vise dosta nam je kažu iz Mercedesa :p

west

Derat ces ti sam sebe u guzicu!

WIN-KR

definitivo je osvježenje za F1, pogovo za nas Ferrariste, vidjeti ova dva čovjeka, vrhunska vozača, da jednostavno sjaje u crvenom iz utrke u utrku.

FORZA FERRARI !

Related Posts