Adrian Sutil novi Williamsov rezervni vozač

Williams je danas potvrdio da će Adrian Sutil biti njihov službeni rezervni vozač u 2015. 32-godišnji Nijemac je krajem prošle godine izgubio svoje mjesto u Sauberu, a u britanskoj momčadi će se pridružiti test vozačici Susie Wolff i razvojnom vozaču Alexu Lynnu.

“Ponosan sam što ću biti dijelom tako poznatog i velikog F1 tima. Puno mi znači rad za Sira Franka Williamsa i njegovu momčad. Želio bih zahvaliti svima u Williamsu za vjeru u moje kvalitete i priliku da radim s tako uspješnom i konkurentnom ekipom”, rekao je zadovoljni Sutil.

Vlasnik i osnivač ekipe iz Grovea, Sir Frank Williams, zadovoljan je novim pojačanjem:

“Oduševljen sam što se Adrian pridružio našoj postavi za 2015. On donosi bogato iskustvo sa 128 utrka tijekom svoje karijere. Odlično poznaje aktualnu generaciju bolida i novih hibridnih pogonskih jedinica jer se u Formuli 1 natjecao prošle godine, a to je važno za svakoga tko će uskočiti u kokpit u 2015.”

“Borba za top pozicije u konstruktorskom poretku bit će intenzivna pa smo odabrali vozača s nedavnim trkaćim iskustvom te vjerujemo da, ako bude potrebe, može dobro odraditi utrku u FW37 i pomoći nam u 2015.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

On je odličan vozač, odero bi on i Massu i Bottasa.

turboJopa

Ajde drago mi je da ostaje u F1 nemam nista protiv jos vaznije njegovu cemo Jenifer viđati u paddocku

Wurc

…u slučaju da Bottasa opet presječe u leđima.

zekohonda

upravo tako.

Zeus

Evo Ciki, komentirat ću sliku…pitanje- “gsn Sutil, lijepe vijes…-Jaaa! 🙂 🙂

Related Posts