Ricciardo: Možemo pobijediti još jednom prije stanke

Red Bullov vozač Daniel Ricciardo vjeruje da njegova momčad opet može pobijediti i to prije ljetne stanke. Australac je osvojio svoju prvu pobjedu u Formuli 1 na prošloj utrci u Kanadi kada je iskoristio probleme koje su imali Mercedesi Nice Rosberga i Lewisa Hamiltona. Uoči sljedeće četiri utrke koje se voze u Austriji, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Mađarskoj, Daniel smatra da je Silverstone vjerojatno njihova najbolja prilika za još jednom pobjedom, dodajući da će utrka na Red Bull Ringu ovog vikenda biti zanimljiva.

“Iskoristili smo pruženu priliku”, rekao je Ricciardo za Sky Sports News. “Austrija bi mogla biti zanimljiva a Silverstone je tradicionalno dobra staza za Red Bull tako da u skoroj budućnosti imamo par utrka koje bi nam možda mogle odgovarati. Aerodinamički smo jaki i mislim da je Silverstone mjesto gdje bi mogli izazvati.”

“Lijepo je ići na Red Bullovu domaću utrku nakon fenomenalnog vikenda u Kanadi. Na Red Bull Ringu sam vozio samo za potrebe snimanja ali to nije ono što ćete vidjeti na VN Austrije ovog vikenda. To je uredna staza, nije dugačka i nema puno zavoja ali je dobra”, zaključio je Ricciardo.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gosuasus

Lijepo je nadati se, ali sve ovisi o Mercedesima. Čisto sumnjam da će im se ponoviti Kanada, vidit ćemo.

otto

Sve je moguče,samo nek izdrži softver desnog retrovizora!

RENAULTsportF1

mečke su našpanane do krajnih granica tak da bi opet moglo biti odustajanja pogotovo kod hamiltona koji nezna štedit bolid, dokazano i iz prošlih sezona zato go daniel, go sebastian 😉 😉

Alen Šmit

Zaletio si se momče,digla te je sretna pobeda.Nebi ti pobedio da su Mečkini bolidi bili bez kvarova.Onaj softver koji je napravio te silne probleme u Montrealu će biti zamenjen sa boljim u Austriji i to je to.
Garantujem ponovnu dominaciju Mečke u Austriji pa nadalje,dok Reno i Ferari nesrede probleme sa PJ.Imam mišljenje da Fereri i Reno neće umeti rešiti probleme sa PJ do kraja sezone.Dakle nama navijačim preostaje da gledamo zanimljive borbe za poslednje mesto na podiju(ono 3.).

Ali dobro,šta ćeš čovek je mlad i još uvek sleže utiske sa prve pobede pa je malo optimističniji nego inače.

Groff

Kad u Mercedesu zamijene softver kihnut će im hardver. Ili možda guma. I Ricci će opet iskoristiti priliku.

Perica9

Tko rano rani dvije srće grabi. Sad tko zna jel se rano ustaje.

hrcfaca

E moj Ric bolje vravac u ruci nego golub na grani. Ne bi se ja baš toliko nadao nekad će i tebi neke otiči. Pehovi su jednostavno sastavni dio sporta.

Related Posts