Grosjean: Perez treba znati uzeti krivicu na sebe

Francuski vozač je muku mučio sa sudarima tijekom sezone 2012., kada je prouzrokovao njih nekoliko, od kojih je najopasniji bio onaj u Belgiji koji je Alonsa mogao koštati teške ozlijede. No, Romain Grosjean je trenutno potpuno drugi vozač. Zadržao je brzinu dok je sve ostale probleme ostavio iza sebe. 2013. je imao nekoliko impresivnih vožnji, od kojih svakako valja izdvojiti VN Indije kada je sa 17 mjesta stigao na treće. Francuz je uputio poruku Perezu da bi za njega bilo mnogo bolje kada bi znao preuzeti krivicu na sebe.

“Ako želite napredovati, morate uzeti krivicu na sebe. Ako ste imali loš dan, morate se zapitati što ste mogli učiniti da ne dođe do incidenta. Samokritika je neophodna za napredak.”

“Sve ovo govorim iz vlastitog iskustva jer mi se znalo dogoditi da u ključnim trenucima donesem krivu odluku. Onda sam angažirao psihologa s kojim mnogo radim na sebi. U ovom je sportu tako mala razlika između ispravnog i krivog poteza. Prije sam mislio samo o pobjedi i već bi srljao od samog starta, što nije dobro, jer prvo morate definirati cilj. Potrebna je velika mentalna snaga kako bi izašli na grid jer su svi oko vas spremni da vas pobijede.”

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kush

Ovaj čovijek mi se svđa već dugo, a lani se i dokazao, i ove godine obzirom na auto mu je i vožnja i ponašanje i više nego korektno, rekao sam već prije da bih ga volio vidjeti u (dobrom)ferrariu, da nastavi tradiciju francuza, međutim nije nemoguće ni da ga boulier povuče u McL, sve ovisi, ali mislim da se dečko nemora brinuti za karijeru, iako nema jako financijsko zaleđe, stvarno mi se sviđa, uz bottasa najbolji od mlađe generacije vozača, a koje već možemo dosta dobro procijeniti jer imaju koju sezonu, odličan!

Renault_F1_team

ko ga nebi volio, skroman, miran mladic, ne bahati se niti se eksponira previse po medijima, covjek dodje na postolje, miran ko spricer, ne skace po podiju ko djecacic kakav, rekao bi covjek da je finac 😀 jbg imao je sudara i dosta ga je ljudi mrzilo i omalovazavalo ali dokazao je da je pravi trkac i pravi gospodin.
Hvala ti Romain i drago mi je sto si u nasoj momcadi

whiskey

tako je prijatelju lupi još koji komentar od gušta ovo čitam jer dugo tu nisam pročitao ništa pametnije a da i ne govorim da ti je svaka na mjestu jer samo je jedan majstor u formuli trenutno a to je KRALJ ROMAIN

Zeus

:thumbs:

Renault_F1_team

Volimo te Romain!!!

whiskey

tako je svi ga volimo ma ja ga obožavam čovjek je boss gospodin bog i točka

Luka Tunjić

Grosjean je ovo fantastično rekao…samo cu reci gospodin.

KOve

Slažem se i volio bih ga vidjeti u opet u brzom bolidu!

Renault_F1_team

a tek ja, i nadam se da ćemo mu omogućit to dogodine

whiskey

Grosjean hoće reći da kad te uhvate u đir treba preuzeti odgovornost i kad nisi i kad jesi kriv čovjek govori iz iskustva jer protiv kupljene medijske mašinerije i lopovskih sudaca nemaš šansi ako si u krivom bolidu hihihi ovaj članak je šef EB uredio zna se kako odraditi pr za engleske medije uoči najave za sljedeću sezonu tooooooooooooo 😉

Related Posts