Perez: Ubrzo ćete vidjeti moj puni potencijal

Sergio Perez izjavio je kako njemu i Force Indiji treba još malo da dođu do svog punog potencijala. Iako je u Bahreinu zasjao osvojivši treće mjesto, što mu je bilo četvrto postolje u karijeri, u ostale tri utrke nije briljirao te je osvojio tek tri mršava boda. Meksikanac kaže kako su ga problemu spriječili da bude bolji u utrkama.

“U jednu sam ruku sretan. Postolje u Bahreinu je bilo vrlo važno, pomoglo mi je da još bolje upoznam momčad te nam je dalo dobar razlog za slavlje. S druge strane osjećam da dolazi nešto bolje i da tek moramo postići pravi potencijal. Bahrein je bio jedini vikend u kojem nisam imao problema. Ako ćemo moći imati više takvih vikenda, onda ćemo moći osvajati više takvih odličnih rezultata.”

Sergio kaže kako je užitak voziti na stazi Circuit de Catalunya:

“Uživam u Barceloni i za mene je ovo jedna od najboljih staza u kalendaru. Ova staza je miks svega, s jako dugim brzim zavojima. Fizički je ekstremno zahtjevna, posebno za vrat, no zabavno je voziti na njoj. Ovdje svi donose nadogradnje, pa će biti zanimljivo vidjeti tko je napravio kakav posao.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
otto

Ako on pokaže svoj puni potencijal,a ja se toplo nadam da neče,bit če krša do neba!

Igor Jere

A ne

votka

goooo Checo,top 5 u kvalama,da bude napetija utrka,i još jedno postolje normalno

Ferrari number1

Meni se nekako cini da je Force India jaca u utrci nego u kvalama i da im je najveci adut sto bi mogli odradit utrku sa jednim manje odlaskom u box u odnosu na konkurenciju jer je njihov bolid izgleda najjaci po pitanju cuvanja guma.

Luka Tunjić

Mercedes.

Igor Jere

Ajoj, bit ce safety car u spanjolskoj

Related Posts