Moto2: Elias spreman za povratak u vrh

 

Iskusni Toni Elias nada se dobroj sezoni i najavljuje žestoku borbu s Polom Espargarom, najvećim favoritom za naslov u nadolazećoj sezoni klase Moto2.

Nakon prilično teške 2012. koju su obilježili razočaravajući rezultati i raniji prekid suradnje sa španjolskom momčadi Aspar, Toni Elias djeluje vrlo motovirano uoči početka nove sezone za što su najzaslužniji vrlo solidni nastupi na predsezonskim testiranjima. Bivši MotoGP vozač ne krije velika očekivanja od nadolazeće sezone, no priznaje da će se morati potruditi kako bi nadmašio najvećeg favorita – Španjolca Pola Espargara.

Iako je testiranje u Jerezu zaključio na ukupno četvrtom mjestu, najbolje vrijeme na prvom danu i drugo mjesto u kišnim uvjetima drugog dana testiranja potvrda su odlične forme bivšeg Moto2 prvaka.

“Mislim da smo spremni za nadolazeću sezonu. Zadovoljan sam napretkom, pokazali smo da pripadamo krugu najbržih. Testiranje smo otvorili najbržim krugom, a bili smo jako brzi i u kišnim uvjetima na drugom danu testiranja. Mislim da imamo dosta razloga za zadovoljstvo, pokazali smo da još uvijek možemo biti konkurentni, sakupili smo jako puno korisnih informacija koje će naši inženjeri koristiti u pripremama za otvorenje sezone u Kataru.”

“Svima ja jasno da je Pol u ovom trenutku korak ispred svih ostalih, no vjerujem da ćemo već u Dohi napraviti dodatni korak koji će nam omogućiti da se direktno uključimo u borbu za vrh.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
jakov vulić

nis stari 😀

jakov vulić

Što on nije Španjolac ??

Related Posts