Toto Wolff napustio Williams

Williams je objavio da je Toto Wolff napustio ekipu kako bi se odmah mogao pridružiti radu u Mercedesu.

Wolffovo sudjelovanje u momčadi započelo je 2009. godine nakon što je kupio dionice momčadi, te se priključio u odbor momčadi kao jedan od direktora.

Tri godine kasnije, mnogi su smatrali da će Wolff preuzeti upravljanje momčadi nakon što Sir Frank Williams ode u mirovinu, te je imenovan izvršnim direktorom momčadi. Wolff, međutim, sada napušta ulogu u Williamsu i odlazi u Mercedes.

Usprkos tome što Wolff napušta svoje mjesto izvršnog direktora, i dalje će zadržati svoj udio u dioničkom vlasništvu.

“Toto će napustiti mjesto u momčadi, no i dalje će zadržati svoj udio u dionicama.”

“Želio bih se zahvaliti Totu na napornom radu, posvećenosti i odanosti ekipi za vrijeme dok je bio na mjestu jednoga od direktora,” kazao je Sir Frank.

“Ponude kakvu je dobio od Mercedesa na dolaze često i to se ne odbija. Ja mu ne želim stajati na putu, a Toto ima dugu povijest sa njima i ovo je jedna od onih životnih prilika koje se ne odbijaju. Uvijek će imati mjesto u Groveu, no sada ćemo se boriti protiv njega. On će biti važna figura u Mercedesu i želim mu mnogo sreće u budućnosti sa novom ekipom. Sretan sam što imam vrlo profesionalne ljude oko sebe. Društvo i izvršni odbor će nastaviti raditi kako bi osigurali uspješnu budućnost,” dodao je Williams.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
nelson

samo da willams bude jak to je važno ,

avalon

a šta će sad bit sa susie wolff talentiranom vozačicom ? ostaje u williamsu ili se i ona seli ka test vozač u MGP ? možda se sad posli odlaska muža u mercedes ustanovi da i nije tako dobra u kokpitu ili…? 🙂

given2drive

avalon
pitanje tek tako
jesi vidio kako ta cura vozi??
🙂

avalon

vjerovatno ti pitanje nije tek tako given2drive 😉 prije koji dan ti je kimi-fan sugerira da se uvatiš kuhinje jer ovo nije misto za tebe pa si možda sad malko ogorčena na cili muški rod kad su “muški” sportovi u pitanju . ali ja nisam kimi-fan niti mislim ka on . meni je drago da ima cura ( žena ) koje prate i zanima ih F 1 ( ma i drugi sportovi ) i ne trebaš pitat “tek tako” ( ja to tumačim ka nekakvo “skakanje” ) na moje mišljenje o suzie . nisam vidija kako žena vozi , nisam… Read more »

given2drive

nisam je niti ja vidjela pa me zanimalo i nije nista krivo shvaceno niti nikakvo skakanje

😉

Domagoj Grgurić

Susie ostaje u Williamsu.

Grayowl

Pa kaj nije ženama mjesto u kuhinji?

Zigorec

Za Grayowl:
Ne, blento, kuhanje je preozbiljna stvar za žene.

Zigorec

uh, greška, ne treba 2 puta.

Grayowl

Zigorec – ne vrijeđaj ako nisi upućen što je “pjesnik time htio reći”. 🙂

Neznam kak se dene palac gore , pa ti onda nek bu ovak PALAC UP

Related Posts