Promjene u Mercedesu se nastavljaju: Dolazi tehnički direktor McLarena, Paddy Lowe

Nastavljaju se velike promjene u Mercedesu. Dolazak Hamiltona, odlazak Hauga, zatim dolazak Wolffa te bi, kako se najavljuje, trebao stići i Paddy Lowe. Naime, Lowe je trenutno tehnički direktor McLarena, a sa momčadi je već 20 godina. O svemu ovome obavještava njemački dnevnik Bild, isti onaj koji je obavijestio o odlasku Tota Wolffa iz Williamsa. Niti McLaren, niti Mercedes ne žele komentirati ovu situaciju. Hamilton je, pak, izjavio da prvi put čuje za ovo.

Također, dolaskom Lowea upitan je ostanak Nicka Frya i Rossa Brawna. Famozni Eddie Jordan otišao je korak dalje te tvrdi da će se Fry i Brawn sigurno napustiti momčad.

“Paddy Lowe dolazi u Mercedes i izgleda da su Brawn i Fry na putu prema van, dok će Lowe biti prilično bitan faktor,” kaže Jordan.

“Lowe neće biti tehnički direktor, on će biti na višem položaju od toga. Ali neće biti niti šef momčadi jer to će biti Wolff. Ali Lowe će efektivno voditi momčad iz dana u dan,” pretpostavlja Jordan.

U Mercedesu se definitivno odigravaju velike rošade, ali konačna i službena potvrda još se uvijek čeka.

25 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
tarik

kako da istjeraju brawna. To će biti propast za tim. Vidjećemo na prvoj utrci sezone u albert parku. Ali eto Šumaher je dao donaciju za tim.

458 Italia

Izgleda da ce biti moja prognoza istinita,prva utrka u Australiji

1 Massa-ferrari
2 Alonso-ferrari
3 Hamilton-mercedes

Ayrton Mclaren

Ne znam po čemu si to zaključio da je ta tvoja prognoza realna? Sama činjenica da Ferrari i Mercedes rade promjene u ekipi ne znači da će te promjene biti uspješne, posebno odmah na početku. Od Ferrarija se i može očekivati postolje u Australiji, ali Mercedes? Neka oba vozača uđu u bodove bit će dobro! Nemoj zaboraviti da su i RB i Mclaren i Lotus i Ferrari (pa nekad i Sauberi ili Williamsi) imali bolje bolide 2012., a sad nema velikih promjena u pravilima dakle treba očekivati podjednak odnos snaga, posebno na početku sezone! Realna prognoza odnosa snaga u Australiji… Read more »

458 Italia

jos samo 50 dana,pa cu te preupitat

tarik

moja prognoza je:
1. vetel
2. weber
3. alonso
4. perez
5. kimi
6. button
7. hamilton

Ayrton Mclaren

LOL! Pa ti u Mercedesu su stvarno u “formi”! Ako se sve ovo pokaže točnim onda je Mercedes “preko noći” promijenio apsolutno sve važnije ljude u momčadi! Odlazak Brawna?? To bi bila stvarno velika vijest! Iskreno nisam siguran je li Wolff bolji izbor od Brawna, ali Brawn je imao već nekoliko sezona vremena da posloži ekipu, ali nisu uspjeli….Mercedes će biti zanimljiva ekipa za pratiti ove godine!

Trigger

Taman sam htio otpisati Mercedes kao ozbiljnu ekipu, a kad ono ….

Wolff i Lowe sigurno nisu napustili respektabilne karijere bez nekakvih jamstava, a čini mi se da je i Hamilton nešto od ovoga sigurno znao.

2013 još nije ni počela, mada s nestrpljenjem gledam prema 2014.

Iceman

Opa miki, ovaj Merc je zagrizao za ozbiljno

ton

znači bolid koji je od polovice sezone pripremen za ovu godinu neće valjat ili ovo znači nešto sasvim drugo

SCUDERIA davor29

sviđa mi se sve ovo. Mislim da je bitno pojačati se bitno na svim rukovodećim pozicijama ukoliko se očekuju promjene i napredak. Svaka im čast. ne razumijem se toliko da znam tko je bolji ili ne, ali očito mijenjaju sve, od dolaska vrhunskog vozaća pa do šefova… POZDRAVLJAM TO. čak ću i navijati pomalo za njih. i u Ferrariju mijenjaju nekoliko ljudi, to je bitno, tako se mijenjaju stvari , nadaju se svi na bolje.

gbo1982

Merdžo ide all in…

robojde

all in prije flopa….

Tuzlak

Mercedesu je ocito dosta zajebancije. Mada ne ocekujem velika ostvarenja u narednoj sezoni, ali za 2014. neka se svi boje, jer znamo da ce imati najbolji motor, a ocekuje se da ce cio bolid biti konstruisan na osnovu motora, sto ce momcadima proizvodjacima motora, posebno Mercedesu donijeti ogromnu prednost. A nisu beze utukli ovolike novce u Hamiltona, i sada ostatak nove postave. Imaju sve preduslove za uspjesnu sezonu.

radalj

Još Batton i naljepnica McLaren i sve je ko lani.

SefoRBR

keksi oni iz Kraša?

antevalenta

Button!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radalj

sorry!!!!!!!!!!!!

Scuderia Ferrari

Dobro se priprema Mercedes za novu sezonu bit će zanimljivo…

grga

Mercedes slaže moćnu ekipu. Možda Lewis i nije baš tako blesav kako nam se većini činilo? :kaaj:

Scuderia Ferrari

Lewis je tahtičar 😉

Lewis meteor

Pa da, rekao sam ja “kad Lewis bude prvak na kraju 2013.”…

speedy56

Kako su Ferrari i Mercedes u tjedan-dva olakšali Williams. Nadam se da svi ti odlasci neće previše oštetiti WIlliams.

redfull

bit ce belaja .

tarik

hoće li biti start kao 2006. Misliš li kišni belaj.

Related Posts