Paddy Lowe ipak ne bi u Mercedes, iako mu nude milijun eura po sezoni?

Nedavno smo izvještavali kako se u Mercedesu spremaju za još jednu pojačanje iz McLarena – tehnički direktor, Paddy Lowe, trebao bi stići u momčad. Eddie Jordan iznio je tezu da bi time trebali otići Fry i Brawn. Za povratnu informaciju nismo morali dugo čekati, pa je Ross Brawn odgovorio da je on šef momčadi i da on ne odlazi.

Međutim, postoji duga strana priče. Prema izvještajima njemačkog Bilda Loweu je ponuđeno čak milijun eura po sezoni. To je duplo više nego što trenutno ima u McLarenu. Brawn, pak, ne negira da su postojali razgovori sa samim Loweom oko prelaska. S druge strane, posao Nicka Frya ipak bi trebao biti siguran jer Lowe navodno nije sklon ovom transferu.

Možda je utjecaj na Paddyevu odluku imao Ron Dennis, glavni gazda McLarena, koji mu je odmah ponudio novi ugovor sa nešto većim iznosom. Ako ga ovaj ne prihvati, njegovo mjesto željno očekuje James Allison, trenutni Lotusov tehnički direktor.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SebVettel10181930

Da se mene pita trcao bi u Mercedes za takve pare hahahaha ali ako mu je stalo do McLarena njegovo je da ostane:)))

Viry-boy

Počeli ste se baviti tračevima i glupostima, što je u potpunosti kontradiktorno onome čega ste se držali u počecima! 😉

dakako

Potpisujem!

Ayrton Mclaren

Zanimljivo…iskreno voilo bih da Lowe ostane u Mclarenu. Ako je stvarno odbio milju eurića po sezoni onda kapa dolje za majstora 🙂 Go McM!!!

SipCop

koji su ovo mercedesi sa strana??

Sticro

Oba su Mercedesa novi SL AMG

Related Posts