Di Resta iznenađen što još uvijek nije potvrđen njegov momčadski kolega

Paul di Resta priznao je kako je iznenađen što njegova momčad još uvijek nije potvrdila ime drugoga vozača koji bi uz njega trebao iduće godine sjediti u bolidu Force Indije.

Među vozačima koji se spominju kao potencijalni kandidati za drugo mjesto u momčadi su Adrian Sutil i Jules Bianchi, a Di Resta dodaje kako će objava stići vjerojatno skoro, te kako se još vode rasprave unutar momčadi o toj temi.

“Iznenađen sam da još uvijek nije obznanjeno tko će to biti. Momčad je rekla da će se sve saznati u pravo vrijeme,  ja to poštujem i vjerujem da će sve reći kada dođe vrijeme za to.”

Di Resta je rekao kako neizvjesnost oko odabira vozača ne ostavlja značajan utisak na njega, ali utječe na pripremu za sezonu.

“Ultimativno, da. Ali, ja sam fokusiran i znam koji je moj posao i na što se moram osvrnuti kako bi postigao uspjeh u ovome trenutku.”

“Ja znam koja je moja ekipa, znam koji su moji mehaničari. Neka nova lica su ovdje što znači da ćemo ponovno biti još jači.”

“Osjećam se vrlo pozitivno oko toga, mislim da vlada dobra atmosfera, a bio sam i u tvornici i mogu reći da se nešto pozitivno kuha.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ayrton Mclaren

S obzirom da Kamui i Heikki očito nisu u planovima FI, nadam se kako će doći Adrian Sutil. Mišljenja sam da je bolje što prije odlučiti tko će voziti za momčad i dati vozačima vrijeme da se dobro pripreme…očekujem dobru FI ove godine!

458 Italia

Volio bi da mu dode Kobayashi

sti_zu

da bar i sutil i bianchi dobiju mjesto, umjesto tog di reste.

f1alonsopero

di resta je vrlo dobar vozac!

sti_zu

neću ti se suprostavljat jer si alonso fan, ali meni di resta nije atraktivan vozač..

ino11

po čemu je taj di resta dobar vozač,svaki ga kolega dobije

Related Posts