Ponovno se aktualizira priča o povlačenju Mercedesa

Mercedes je i dalje glavna tema u paddocku, no čini se da ugovori Michaela Schumachera i Lewisa Hamiltona nisu jedina tema.

U posljednje vrijeme bilo je dosta govora o mogućem odlasku Mercedesa iz Formule 1, a priču se nedavno aktualizirali njemački automobilski magazin Auto Motor und Sport i news agencija SID.

Činjenice su prilično jasne, Mercedes se još uvijek nije priključio Ferrariju, McLarenu i Red Bullu u vrhu Formule 1, a već je nekoliko uprava velikih svjetskih proizvođača automobila u toj situaciji pod velikim pritiskom krize jednostavno zatvorila svoje F1 odjele.

Čini se da ove glasine utječu i na pregovore s vozačima, no Norbert Haug naglašava da se Mercedesu ne žuri s objavom vozačke postave za 2013.

“Jasno je da želimo što prije riješiti pitanje vozača, no od početka smo govorili da nećemo žuriti i da ćemo vozače potvrditi u rujnu.”

“Moramo biti svjesni svih alternativnih opcija i jednostavno živjeti sa stalnim špekulacijama,” prokomentirao je Haug glasine o Lewisu Hamiltonu i povlačenju Mercedesa iz Formule 1.”

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alen_HAM

i onda da Lewis bude lud i ode u Mercedes.. nema sanse 😉

Dante76

Mercedes ako se sad ne povuče, ostati će još eventualno sljedeće godine u F1. I ako se sljedeće sezone neće boriti za pobjede otići će, isto kao i BMW koji nije uspio i povukao se. Njemcima (mercedesu) se ne isplati biti u sredini, kad imaju motore(u mclarenu) koji pobjeđuju, preko kojih se mogu reklamirati da su prvaci u F1!

perodeformero

“Jasno je da želimo što prije riješiti pitanje vozača, no od početka smo govorili da nećemo žuriti

Čovjek je svjetski prvak u govorenju ničega

Memphis

Nek izađe van … Ja bi volio da dođe netko novi … recimo LADA bi bila zanimljiva

m

ako bi lewis došaou mercedes šumaher neka dođe u mclaren.;))

Ayrton Mclaren

Bla bla bla….

dakako

Ne bih volio,ali i sumnjam da ce Mercedes otici,a sto se mene tice i dogodine ista vozacka postava.

ferrari supporter

hvala.

Related Posts