Samo jedna DRS zona za VN Brazila

FIA je donijela odluku da ćemo na VN Brazila gledati jednu DRS zonu. Točka detekcije nalazit će se na spustu prema drugom zavoju, dok će se aktivirati nakon izlaska iz trećeg zavoja prema idućem pravcu.

Interlagos je poznat po odličnim utrkama i čestim pretjecanjima u prvom zavoju pa je shodno tome odbačena ideja da se uvede i druga zona, na startno-ciljnoj ravnini.

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Razer

Favorit je vetel,ali ja ocekujem Alonsa ili Hamiltona kao pobjednika.

iwanchek

dobar dio, sviđa mi se!!! bit će fajta preko 315kmh

HamltonKur

Kimi pobjedjuje 100% Ahaha 😀

dževad

pa ovo ce biti utrka puna pretjecanja , predviđam buttona kao pobijednika zato sto ce na kraju kad svi istroše gume on imati najsvjezije i tako je po meni favorit

Razer

Ako vec stavljaju nek stave od 15 do 1 iako ja smatram da nije potreban.

nikolafernando

jedna drs zona previse 😉 u Brazilu to zbilja nije ni potrebno. a mislim da bez obzira na drs necemo vidjeti bas previse preticanja u zavoju 4.

F1mclarenST

ja se samo nadam kisi u protivnom i dont even care . ovo me strasno podsjeca na proslu utrku , jer ionako ko je brzi pretjeci ce na ciljnoj ravnini bez DRSa a onda ce mu taj isiti vratiti sa DRSom na iducem pravcu .

mari0111

bumpy interlagos circuit, bit ce svasta ovdje 🙂

KIMI

može aktivacija u 12. zavoju i detekcija u 1..zavoju

KIMI

ovo je krivo napisano..treba te dvi točke zamjenit …nisan bas siguran..ja se sjećam da je schumi izmedu zavoja 15 i 2 presao raikonena 2006..

denisistra

ime ima odlicnu ideju. Ja bi ih jos iznenadio u nedjelju ujutro idejom da startni poredak bude suprotni od kvalifikacija, pa da vidimo preticanja 😉 Dobro, ovo je vec previse…

Maxi09

neće jer tko će prestići onog u tom zavoju drugi će mu uzvratit..jedino ako ima dobar izlazak iz zavoja

hollywood

bravo ime covjece to je razmisljanje

ime

da, mislio sam na dvije detekcije za dvije zone :))

ime

samo jedna stvar!!! fia je do sada sa drs-om isprobavala vise opcija, kraca zona, duza zona, jedna detekcija za 2 zone, dvije detekcije za jednu zonu i sl. ok, a sto jos nisu probali?, nisu probali jednu utrku bez drs-a i mislim da, buduci da su naslovi rijeseni tj skoro svih prvih 5 mjesta je rjeseno, brazil bi bio odlican za tu opciju! ono, zadnja utrka, sve se zna, e pa ajmo sad jos samo saznati kako bi izgledale utrke bez drs-a!! barem one na kojima pretjecanja ima!! i onda bi dosli do super zakljucka da drs ne treba u… Read more »

ivanh

…više bu bilo u preticanja u prvom zavoju nego u DRS zoni…..oklada ??!!:-))

Maxi09

ma sad neće biti pretjecanja u 1 zavoju..mah..tu su bile neke od boljih borbi u povjesti

DaMir

o.O bolje da je detekcija od zavoja 13 a aktivacija 14 :palica:

Bounty34

Moze Brazil biti uzbudljiv i bez DRS-a.

Related Posts