Izjave iz Saubera uoči VN Belgije

Nakon duge ljetne pauze, vozači Saubera vesele se odlasku u Belgiju na spektakularnu stazu Spa Francorchamps. Mjesto koje je poznato po promjenjivim vremenskim uvjetima, gdje pojam “ljeto” ne znači nužno i sunčano vrijeme, uvijek je pružala zanimljive utrke. Sauber C30 bit će opremljen novim stražnjim krilom i nadogradnjama na prednje krilo, a vozači se nadaju dobrim rezultatima.

Kamui Kobayashi

Spa je zaista predivna staza, jedna od mojih najdražih. Njeni brzi zavoji trebali bi odgovarati našem automobilu, obzirom da nam je odgovarao i Silverstone. Temperature tamo inače nisu previsoke pa nebi trebalo biti problema s gumama. No, vrijeme je uvijek nepredvidivo, kao što je bio slučaj u Silverstoneu, Nurburgringu i Hungaroringu, pa bi se moglo reći da je ispred nas možda još jedna utrka delikatna po pitanju strategije. Ponekad trebate odlučiti kakav setup želite i prije nego što znate kakvo će vrijeme biti. Ako donesemo prave odluke mogli bi ostvariti dobar rezultat.

Sergio Perez

Lijepo se vratiti utrkama nakon ove duge pauze. Ja osobno jedva čekam VN Belgije jer je Spa vrlo posebno mjesto. Vjerujem da možemo vratiti onaj naš momentum od prije Mađarske i odvoziti dobru utrku. Ovo je jedna od mojih najdražih staza jer obožavam Eau Rouge i ostale brze zavoje. Tu sam pobijedio u Formuli 3 i prošle godine u GP2. Osobno, mislim da mi je dobro došla ova pauza da se u potpunosti oporavim od nesreće u Monaku.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speed

japo stail voznje je beton

LOLKA

SERĐO PEREZ I KOBAJAŠI SU ZAKON!!!!!!!

Bounty34

Jednog dana sigurno.

Marijan

perez će da pobjedi 🙂

Don

Neka im je sa srećom…

Volio bih da mali Perez osvoji neke bodove…

Related Posts