Renault predstavio R.S. 18

Renault je peta momčad koja je predstavila svoj bolid za nadolazeću sezonu. R.S. 18 je treći bolid ovog francuskog proizvođača od povratka u F1 2016. godine, a ovogodišnji livery je dominantno crne boje u kombinaciji s karakterističnom žutom bojom. Ovogodišnji bolid je vrlo sličan svome prethodniku s kraja godine, te možemo zaključiti kako je ovo evolucija R.S. 17 koji je pokazao svoj puni potencijal krajem prošle sezone.

 

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
johhan peacedohan

Navijam da ove sezone završe iza Toro rosa

rezervni kotac

Rembačola ča ča ča…..

Desmosedici

Dobro izgleda. Renault će se vrlo brzo vratiti među momčadi. Slijedeće sezone sigurno.

White Lion

Meni osobno se jako sviđa ovaj Renault

F1 fan

Previše crne boje…..

loni

Auto je zgodan,
to je evolucija koja se naslanja na R.S.17, ali je bočna linija fluidnija od prošlogodišnje. Bit će zanimljivo na testiranju 🙂

modesto

lani je bolja bila ljepša žuta sada opet povratak na crno

r.u.m.

Bolid na prvu izgleda slično kao predhodnik ali ako se dobro pogleda odozgo ovaj novi bolid je puno,puno, uži i ima onaj oblik suze bilo je tu poslas dovesti što tanji bolid a krilca mogu u toku godine uvijek dodavati i nos i prednje krilo.
Što se tiče ljepote meni je Renault u žuto-crnoj kombinaciji preljep bolid i nekadašnji Lotus dok ga je Kimi vozio uvijek bio jedan od najljepših bolida izgledom,bojom ili kako več …

Letecibalkanac

Iskreno, bojao sam se te halo zastote, al ovi bolidi izgledaju strasno mocno. Ne znam koliko ce preglednost kod vozaca da trpi, ali ovo i ne izgleda toliko lose. Imam neki osjecaj da ce biti vise od 2 ekipe u borbi za vrh ove godine…ili se samo u sebi nadam da ce biti tako.

garfield

Kako Reno bio 4. kad je bio 6. i to na poklon.

garfield

To nije tacno.

F1ALONSO

Lipotica. Čak ni hallo toliko nesmeta

BureksMesom

Ispravak, cetvrta je bila Force India, Renault je bio sesta momcad.

Forza

ISTI je ko prošlogodišnji. Jedina razlika je boja i ima ‘halo ko je to’?

Related Posts