Horner o momčadskim naredbama – hoće li Vettel propustiti Webbera?

Christian Horner komentirao je današnje kvalifikacije, zadovoljan rezultatima Red Bullovih vozača. Prvo i treće mjesto (efektivno drugo, zbog kazne Lewisu Hamiltonu) za njega je jako dobar rezultat. Međutim, čestitao je i vozačima iz omladinskog pogona koji će sutra krenuti deveti i deseti.

“Ovo je zaista vrhunsko ostvarenje za cijelu ekipu. Drago mi je da je Mark također pri vrhu. Pritiskat ćemo do cilja u Brazilu. Toro Rosso je ostvario odličan rezultat, deveto i deseto mjesto je za njih jako dobro. To su naši mladi vozači i sretan sam zbog njih.”

Novinari ne propuštaju priliku da ga upitaju hoćemo li sutra čuti momčadske odredbe u korist Marka Webbera koji se bori za drugo mjesto u ukupnom poretku vozača.

“Naš fokus je na tome da pustimo dečke da se utrkuju. Mark ne želi da mu poklanjamo pozicije. Prioritet je da pobjeđujemo u utrkama, a manje važno je u kojem će poretku to biti.”

17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jacky

Tako da se nemoraju ustrcavat tko ce koga pustit

Jacky

pROCI CE aLONSO NA STARTU I Webera i Vetela

grga

@The Chaser i ja bih htio da i se drugi ravnopravnije bore za pobjede, ali za to nije kriv Vettel niti itko iz ekipe. Ako nekog treba “krivit” onda su to inžinjeri drugih momčadi što ne uspijevaju napravit jednako dobar bolid, a ne pljuvat po RBR-u. 🙂

Davor

The chaser sorry zaista jesi pretjerao!!! Kad sam slozio sliku u glavi nakon one recenice o vettelu i helmutu marku doslo mi je da povracam ! Bas me zanima dal ova moja izjava spada u domenu homofobije.Mislim da nije posteno da spada u domenu homofobije samo zato sto izrazavam gadjenje prema tome !!!!!!!!!!!

l l

grga: Sorry, možda sam pretjerao. 😉
Samo želim malo više uzbuđenja u F1, to je sve. Ne da se samo Vettel sam sa sobom bori za prva mjesta, nego da se uključe i ostali. 🙂

campo

Horner je u zadnje vrijeme malo otpustil “RUČNU KOČNICU” pa daje malo slobodnije i hrabrije izjave,kao posljedica drugog uzastopnog naslova . Ako stigne još koji,vjerovatno će to prerast u bahatost( takva je ljudska čud).

KIMI

ajdete u p.. m..sa propustanjima vozite MUŠKI a ne ŽENSKI..

schumi&massa

cini mi se da ovaj horner u posljednje vreme nije bas u elementu, ponasa se kao izgubljen, jedan dan nesto kaze a nakon dva dana to demantuje, mozda se previse opustio nakon sto je vettel postao prvak, ili ga ova sezona vise ne zanima pa se okrenuo iducoj.. uglavnom nije sve ok sa njim…

grga

ja se bojim da nakon prvog zavoja Webber više neće držati drugo mjesto. prije da će mu Hamilton puhati za vratom nego što će Mark stići Vettela. Jedva čekam utrku! 🙂
@The Chaser Jel’ tebi RBR napravio nešto zaista toliko ružno da pišeš ovakve komentare?

edin-kimmi

ima Vettel dva rekorda od Schumija da stigne a ove godine ima sansu….11 i 13 pobjeda u jednos sezoni mislim da to Vettel lovi….

l l

P.S. Ovaj Horner mi se iz utrke u utrku, jednako kao i Vettel (i njegov dečko Helmut Marko) sve više gadi!

l l

Vettel je ili:
a) Stvarno totalni genij, a Webber vozač koji nema pojma o vožnji bolida
b) Maximalno favoriziran u odnosu na Webbera, te je prema tome logično da mu sve ide glađe i lakše
c) Zajedno a) i b)

Drugih opcija NEMA!
Glasanje otvoreno… 😉

Alonso1

Ovaj Red Bull starno sam sebe posere.Prošle sezone kad je Massa pustio Alonsa onda su se prvi bunili a ove godine takve priče su samo u Red Bullu.

edin-kimmi

pa da pusti smotanog Webbera onda bi morao i Alonsa jer ce Alonso proci na startu Webbera….

Ronin

Priče o propuštanju mjesta Webberu je najveća glupost. Kao prvo Webber mora dobit svoje protivnike i biti drugi da bi mu Vettel pustio mjesto. Ako je Webber drugi znači da je bolji od svojih protivnika za drugo mjesto i tad je drugi i u poretku i onda nema nikakvog propuštanja nema potrebe.Sve ovisi o Webberu.

Davor

Pokusat cu vjerovat webberu da ne zeli poklonjenu poziciju jer ipak je fighter i zeli je zaraditi.A osim toga treba doci do situacije 1,2 pri kraju utrke.Uz cistu stranu na kojoj starta alonso za pretpostaviti je da ce vec na startu izgubiti drugu poziciju i morat ce dobro upregnuti u borbi s alonsom koji bar se nadam ce imat dovoljno ravnopravan bolid da ima sanse se boriti za tu drugu poziciju.

maminho

već se je posral par puta sam sebi u usta

Related Posts