Alonso produljio ugovor s Aston Martinom!

U četvrtak poslijepodne Aston Martin je prekinuo nagađanja o budućnosti Fernanda Alonsa objavivši višegodišnje produljenje ugovora sa Španjolcem, konkretnije do kraja 2026. godine.

Glasine su Alonsa ponajviše vezale uz Red Bull i Mercedes, koji također imaju slobodnih vozačkih mjesta.

“Osiguranje Fernandove dugoročne budućnosti s Aston Martin Aramcom je fantastična vijest.”

“U posljednjih 18 mjeseci izgradili smo snažan radni odnos i dijelimo istu odlučnost da ovaj projekt uspije.”

“Bili smo u stalnom dijalogu posljednjih nekoliko mjeseci i Fernando je ostao vjeran svojoj riječi: kada je odlučio da se želi nastaviti utrkivati, prvo je razgovarao s nama. Fernando je pokazao da vjeruje u nas i mi vjerujemo u njega.”

“Fernando je gladan uspjeha, vozi bolje nego ikad, spremniji je nego ikad i potpuno je posvećen tome da momčad postane konkurentna sila”, rekao je šef momčadi Mike Krack.

Novi ugovor znači da će Alonso ostati s Aston Martinom i za potpuna nova tehnička pravila za 2026., kada će Aston Martin postati glavni partner Honde.

Posljednjih tjedana Alonso je već nagovijestio da na njega neće utjecati silly season atmosfera kako bi odvagao svoje opcije za budućnost, uključujući i povlačenje iz F1 po drugi put.

“Odabrao sam kada otići iz momčadi, kada se pridružiti momčadi, izabrao sam kada ću i izaći iz sporta i sam izabrao kada ću se vratiti.”

“Sada ću izabrati što ću raditi sljedeće godine. Neću slijediti ono što drugi rade pa da oni mi diktiraju sudbinu. Radit ću to po svom. U dobru ili u zlu, takav sam.”

Fernando Alonso
Pretplati se
Obavijesti o
17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMX

Ide probat sa Hondom po drugi put.

Desmo

Opet se nešto “šuška” o prelasku Neweya u Ferrari..to bi bio “puni pogodakl” za Elkana..https://www.autobild.de/artikel/formel-1-newey-zu-ferrari–25703065.html

nazareth

Mislim da bi Newey prije otišao u Ferrari dok je bio mlad… to englezi priželjkuju zbog Hamiltona ali najbolja opcija za Neweya je i dalje Red bull sa najboljim vozačem a i ekipom današnjice.

147 kt

Kad sam objavio tu vijest onda je ovaj westoleto laprdao da pisem gluposti. Nist novo od njega.

west

147 kt (kutinska topčino) ti i dalje pišeš gluposti , sve je to rekla-kazala vijest!!!

147 kt

Zabrinut sam za tebe. Sto su ti rekli.

Desmo

Upravo sam pročitao da je preminuo Ted Toleman..stariji pratitelji znaju tko je on, a tko ne zna evo mu jedan članak o tome..https://it.motorsport.com/f1/news/f1-ted-toleman/10597537/

west

Daleko mu kuća bila !!! U svakoj većoj aferi F1 on je glavni glumac ili ništa ne zna ili propjeva pa drugi naje.. i plaćaju mjesto njega!!!

nazareth

no no pa nije on ukrao papire i osvojio iduće godine naslov sa ilegalnim bolidom…

west

Ukrao ih je Ferrarijev čovjek Stepney a razmjenjivali su informacije Alonso i De la Rosa sa Coughlanom glavnim dizajnerom Mclarena . Kako bi osigurali da Mclaren neće imati prednost 2008 FIA-in tehnički odjel je istraživao razvoj novog bolida Mclarena i kasnije utvrdio da ništa ne sugerira kako je novi bolid ilegalan. Toliko o tvojim teorijama zavjere a kad smo već kod njih Stepney je poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima u cestovnom prometu ( navodno se bacio pod kamion) , nešto slično kao ovi ruski oligarsi što se zamjere Putinu pa svi redom padaju s balkona!!!

Pratitelj123cro

Jak si na teorijama zavjere vidi se…
Realno se dogodilo da su Alo i De la rosa razmjenili pdf koji kruzi po firmi! Nisu ga oni nabavili…
A sve ostalo su napumpali britanski mediji i som kao ti se upecao. Ne samo som nego i glavni hejter Alonsa ovdje na portalu. Nista cudno pa pljujes

west

Koliko god se trudio da ga obraniš đžabe ti topčino! Istina je još gora a to je da su i Alonso i De la Rosa pristali na suradnju s FIA po uslovom da ih se izuzme odgovornosti !!!

Pratitelj123cro

Pa “dio” su teama mclaren i AUTOMATSKI su “krivi” !!
Niti su alonso niti delarosa ista ukrali a ti hejteru odjebi sa iskrivljavanjem istine samo da bi nekoga popljuvao.

Pratitelj123cro

…rijec dio nije trebala biti pod navodnicima

Webmaster

A kaj bu sa tatinim sinekom???

nazareth

tatinom sineku bi bilo bolje da se prebaci na tenis…

mody

s astonom prvak nece biti trebao je ici u red bull ocito zele pereza a max opet ne bi mogao s njim mozda mercedes da je otisao ovako nista od naslova kojeg zeli

Related Posts
17
0
Would love your thoughts, please comment.x