Vrijednost Ferrarijevih dionica u jednom danu porasla za sedam milijardi dolara

Vijest o prelasku Lewisa Hamiltona iz Mercedesa u Ferrari itekako se osjetila na njujorškoj burzi, s obzirom na to da je vrijednost dionica talijanskog proizvođača automobila u jednom danu porasla za deset posto.

U četvrtak ujutro svijet Formule 1 uzdrmala je senzacionalna vijest o prelasku Lewisa Hamiltona iz Mercedesa u Ferrari. Iako se na službenu potvrdu tog transfera trebalo pričekati do večernjih sati, posljedice su se mogle osjetiti tijekom dana u različitim sferama.

Itekako je zanimljivo kako se ta vijest odrazila na vrijednost Ferrarijevih dionica na burzi u New Yorku. Konkretno, njihova vrijednost silno je porasla.

Kad je u srijedu završeno trgovanje dionicama, Ferrarijeva je dionica vrijedila 346,78 dolara, a kad je burza otvorena u četvrtak, vrijednost je vrlo brzo skočila na 384 dolara te se očekuje dodatni rast. Procijenjena vrijednost Ferrarija porasla je tako s 62,4 milijarde dolara na 69,12 milijardi, objavio je Autosport.

Taj skok vrijednosti od gotovo sedam milijardi dolara, odnosno deset posto, u samo jednom danu jasno pokazuje značaj dovođenja Lewisa Hamiltona u Maranello.

Pretplati se
Obavijesti o
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Prodavat će se dionice, samo gledajte. Ne kupujte sad, već za dvije godine.

klepesina

Taj skok vrijednosti od gotovo sedam milijardi dolara, odnosno deset posto, u samo jednom danu jasno pokazuje značaj dovođenja Lewisa Hamiltona u Maranello. HAHAHA i da vise prstom ne mrdne ni jedna bod da im ne osvoji vise je doprinjeo u jednom danu nego svi ostali zajedno za deceniju

klepesina

Vise para im je Donjela samo vijest da ce od 2025 Hamilton prec u ferari nego svi vozaci i osoblje u zadnjih 17 godina hahaha jedan jedini Lewis Hamilton

papaya

Hahahahahaaa…vrh

Mogu samo plakati za njim(mi ekipa iz mercedesa)…čestitam

Kakva gospoda

Related Posts
4
0
Would love your thoughts, please comment.x