Oscar Piastri produžio ugovor s McLarenom!

Oscar Piastri produžio je ugovor s McLarenom! Mladi Australac po novom će ugovoru ostati s konstruktorom iz Wokinga najmanje do kraja 2026. godine.

Australac je već imao ugovor s McLarenom za 2024. godinu, ali nakon vrlo dobrih nastupa ove sezone, u kojoj nakon VN Singapura zauzima 11. mjesto u poretku vozača s 42 boda, McLaren je odlučio zadržati talentiranog Piastrija.

“Fantastično je potvrditi kako je Oscar produžio ugovor s McLarenom do kraja 2026. godine. On je vrlo važan McLarenu i stalno oduševljava svojim vožnjama, radnom navikom i stavom. Ovo je bila vrlo lagana odluka,” rekao je šef McLarena, Andreas Stella, koji je dodao…

“Već je dokazao kako je važan za ekipu. Briljantno je što imamo njegovo povjerenje u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je osvajanje titula prvaka u budučnosti. Veselim se pratiti njegov razvoj u našem zajedničkom putovanju,” zaključio je.

McLarenov izvršni direktor Zak Brown oduševljen je sklopljenim poslom.

“Oscar je nevjerojatan talent i vrlo vrijedan ovoj ekipi. Fantastično je što smo dugoročno odani jedan drugome. Oscar već dokazuje što može na stazi i bio je vitalan za zaokret koji smo imali ove sezone. Odlično se uklopio u ekipu i stvarno ga cijenimo u McLarenovoj obitelji. Veselim se njegovom razvoju na i izvan staze,” rekao je Brown.

Piastri je vrlo sretan što je njegova budućnost u Formuli 1 garantirana.

“Želim se boriti za najbolje pozicije s ovom ekipom. Veseli me vizija i temelji koji su postavljeni u ekipi. Već se osjećam kao doma u McLarenu, konzstantan trud ekipe dao mi je do znanja da sam nevjerojatno cijenjen. Ovo je bila laka odluka. Puno mi znači što je McLaren pokazao toliko povjerenje ovako rano u mojoj karijeri.”

“Stabilnost je vrlo važna u ovoj fazi moje karijere. Imali smo neke dobre trenutke u mojoj rookie sezoni, ali veselim godinama koje slijede s McLarenom.”

Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
mars32

Odličan posao McLarena

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x