Ocon: Vjerujemo da možemo napredovati kao Aston, inače se nema smisla utrkivati

Odlazak iz Alpinea u Aston Martin lani se činio kao novi promašaj u karijeri Fernanda Alonsa. Iako je primarni razlog odlaska Španjolca bio višegodišnji ugovor koji su mu ponudili u Aston Martinu, taj se potez pokazao kao puni pogodak za Španjolca. Osvojio je tri postolja u prve tri utrke i popeo se na brojku od 101. postolja u karijeri.

Aston Martin lani je završio tek na sedmom mjestu u poretku konstruktora s 55 bodova, što je suma koji su već nadmašili u novoj sezoni. Jasno je, većina grida sad gleda i prati primjer Aston Martina, koji je u zimskoj pauzi napravio nevjerojatan iskorak.

“Moramo vjerovati da je moguće, inače se nema smisla utrkivati,” rekao je Esteban Ocon kad su ga pitali može li Alpine ponoviti uspjeh Aston Martina.

“Završili smo sezonu u prosincu, a kad smo ponovno krenuli bio je kraj veljače, početak ožujka. Dakle, bilo je tri ili četiri mjeseca. Nisam siguran je li Aston mogao napraviti to usred sezone, ali tri do četiri mjeseca ne bi bio kraj ove sezone.”

Esteban Ocon

Ocon vjeruje da bi Alpine mogao ponoviti uspjeh Aston Martina.

“Aston Martin pokazao je da se može napraviti taj iskorak s pravim ljudima, tako da svaka im čast na tome.

Esteban Ocon

Zatim je otkrio plan razvoja francuskog konstruktora.

“U tvornici sam najmanje jedan ili dva dana u tjednu. Bio sam u odjelu za aerodinamiku, vidio sam nacrte za budućnost, vidio sam buduće koncepte našeg bolida i što ćemo promijeniti. Tu su neke vrlo zanimljive ideje.”

“Jedva čekam vidjeti sve to na bolidu.”

Esteban Ocon
Pretplati se
Obavijesti o
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
schumy

Možda je plan sklapanje prijateljstva? Fernando prelazi cijeli podij kako bi se svima rukovao. Max se nikada ne rukuje. Perez i Lewis rade pravi minimum. #BOGlonsoPrepisano sa jednog portala – možda ne spada ovamo ali pogledajte ponašanje pojedinih vozača nakon utrke i dolaska na podij prije podjele nagrada.
MAX je pravi Lewis što se toga tiče – niti koga gleda niti se rukuje, on i Max su sami sebi dostatni.
Obojica su napuhane budaletine čiji ego raste na 9 potenciju sa svakim osvojenim 1 mjestom u utrci.
Što se mene tiče – obojici dodjeljujem VELIKU “packu”…..
They are not my choice!

schumy

Samo vi pljujte po mojoj ocjeni ovih lažnih “ega”, njihove mame su uvelike zakazale i ogdojile nakaze!!!!

Related Posts
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x