Webber: Red Bull će biti najopasnija ekipa u 2023.

Činilo se početkom prošle godine da su Red Bull i Ferrari podjednake snage. Međutim, nakon ljetne stanke vidjeli smo rijetko viđenu dominaciju Red Bulla. Jedino je George Russell ‘oteo’ pobjedu Red Bullu nakon VN Austrije, gdje je Charles Leclerc uzeo zadnju pobjedu u sezoni za Ferrari.

Max Verstappen oborio je nekoliko rekorda. Pobijedio je u 15 utrka i osvojio čak 454 boda, a titulu svjetskog prvaka osigurao je još početkom listopada u Japanu.

Devetostruki pobjednik F1 utrke, Mark Webber, smatra da će njegova bivša ekipa ostati najbolja i u novoj sezoni F1.

“Red Bull je još uvijek najopasnija ekipa. Zapravo, svi trebaju povisit razinu u svakom aspektu. Vidjeli smo da je Mercedes imao pouzdan bolid, Ferrari baš i ne, a Red Bull je imao dobru pouzdanost i bio je snažan na svim stazama.”

“A Max, on je ponekad kategorija za sebe. Meni je posebno bilo vidjeti što je napravio u Belgiji. To je, jednostavno, bilo nevjerojatno.

Mark Webber

Podsjetimo, Red Bull je kažnjen s 10 posto smanjenog vremena u zračnom tunelu do listopada zbog prekoračenja budžeta od 145 milijuna dolara u 2022.

“Ne znam koliko će to utjecati na njih, ali siguran sam da imaju dovoljno kreativnih ljudi koji će nastaviti sa sjajnim radom.”

“Ali pitanje je koliko je Mercedes prošle godine uložio resursa u razvoj za sljedeću godinu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će proći prva četvrtina sezone s obzirom na te elemente.”

Mark Webber
Pretplati se
Obavijesti o
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lewis8F

RB vlada do 2026. Možsa 2025. netko zaprijeti.

Desmosedici

Evo, pronašao sam i preveo vam malo zaniumljivosti: FORMULA 1 PREDSTAVLJANJE RED BULL 2023, SURADNJA SA FORDOM Prezentacija Red Bulla 2023., suradnja s Fordom na vidiku © M.Thompson/Getty Images Zanimanje Amerikanaca za F1 ponovno je potaknuto 2022., Red Bull je spreman za suradnju s proizvođačem na projektu PU. Scenarij koji je već predviđen krajem prošle godine, američki proizvođač pristupio je Red Bull Powertrains, strukturi koja će dizajnirati i registrirati motor za 2026., kako je Helmut Marko više puta naglasio. Međutim, doprinos proizvođača je dobrodošao. Izuzimajući Porsche, zbog “nedopustivih” uvjeta koje nameću Nijemci, jednake kontrole nad Red Bullovim F1 operacijama, izuzimajući… Read more »

theKing

Kao r.bull ce opet biti najbolji a r.bull se najvise boji mercedesa. Gdje je tu ferrari?

west

Nigdje , pa znaju u Bullu odakle puše!!!

Desmosedici

Webber je uglavnom gledao Vettelu u auspuh..tako će i Red bull i Mercedes gledati u Ferrariju u auspuh. Eto gdje je tu Ferrari.

west

Ajoooooj svake godine šuplja priča!!!

Desmosedici

Da..tebi je to”svake godine” cijela vječnost jer pratiš F1 “cijelu vječnost” od nekoliko zadnjih sezona.

west

Daj ti nama nešto od Paola Seconda,nisi dugo 🤣🤣🤣!!!

Related Posts
8
0
Would love your thoughts, please comment.x