Alessandro Bravi novi je šef Alfe Romeo!

Alessandro Alunni Bravi potvrđen je kao novi šef Alfe Romeo, koja je tako konačno popunila prazninu koja je nastala odlaskom Frederica Vasseura u Ferrari.

Vasseur je bio dugogodišnji izvršni direktor Saubera i šef Alfe Romeo. Međutim, napustio je ekipu nakon što je Ferrari “pokucao na vrata”, a švicarski je konstruktor doveo Andreasa Seidla iz McLarena na mjestu izvršnog direktora.

Seidl je tako zamijenio dužnost šefa McLarena, a prvi mu je zadatak bio pronaći novog šefa Alfe Romeo. Sada je poznato da će tu poziciju preuzeti Bravi, koji je upravni direktor Saubera.

“Zahvaljujem se Andreasu i našim dioničarima na povjerenju, htio bih pokazati svoju predanost i opravdati visoka očekivanja kako bih predstavio ekipu na najbolji mogući način.”

“Velika je čast nastaviti rad s nevjerojatnom skupinom ljudi koji su mi, tijekom svih ovih godina, pomogli u integraciji u Sauber grupu. Ono što su mi dali omogućuje mi da ispunim ovaj zadatak i predstavljam ekipu sukladno našoj zajedničkoj viziji i ciljevima.”

“Potpuno sam svjestan posla koji je ispred nas i izazova koji nas čekaju. Ovom zadatku pristupam ponizno, znajući da sam dio snažnog tima koji će obaviti posao i s vjerom da imamo sve što nam je potrebno za uspješnu budućnost.

Alessandro Alunni Bravi
Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x