Max Verstappen slavi na VN Meksika i uzima novi rekord po broju pobjeda u sezoni!

Nakon osvojenog pole positiona u kvalifikacijama, Max Verstappen odvozio je mirnu pobjedu i došao do pobjede na Velikoj Nagradi Meksika! Dvostruki svjetski prvak kroz cilj je ušao s 14 sekundi prednosti u odnosu na Lewisa Hamiltona, koji je završio na drugom mjestu.

Verstappen je s pobjedom u Meksiku tako stigao do 14. trijumfa ove sezone, s čime je sada izbio na prvo mjesto vječne ljestvice po broju pobjeda u jednoj sezoni. Red Bullov vozač ima odličnu priliku i podebljati taj rekord, s obzirom na to da je ostalo još dvije utrke u sezoni.

Postolje zaokružuje domaći junak Sergio Perez, koji je tako razveselio prisutne navijače i Red Bull. George Russell mora se zadovoljiti s četvrtim mjestom nakon odličnih kvalifikacija, ali upotpunjuje uspješan vikend za Mercedes koji je tako smanjio zaostatak u konstruktorskom prvenstvu za Ferrarijem.

Ferrari je završio na petom i šestom mjestu, a danas je bolji bio Carlos Sainz. Charles Leclerc brzo je prestigao šestoplasiranog Bottasa na startu, ali danas nije imao više brzine od šestog mjesta.

Daniel Ricciardo osvojio je sedmo mjesto nakon savršeno odrađene strategije. Australac je startao na setu mediuma, kojeg je vozio sve do 44. kruga kada je prešao na soft gume i probio se niz poredak. Tijekom leteće forme na softu Ricciardo je zaradio i deset sekundi vremenske kazne nakon što je izbacio Yukija Tsunodu iz utrke, ali je pokrio zaostatak ispred osmoplasiranog Estebana Ocona.

Deveti je Lando Norris, koji je time donio još vrijedna dva boda McLarenu koji je iskoristio odustajanje Fernanda Alonsa iz utrke zbog mehaničkog kvara. Posljednji bod osvojio je Valtteri Bottas.

Vozač dana je Daniel Ricciardo.

Image

TIJEK UTRKE

Russell je dobio dobar slipstream na startu utrke, ali leteći Red Bull jednostavno je prebrz na pravcu i Verstappen čuva vodstvo utrke. Cijeli start prošao je prilično mirno, Leclerc je prestigao Bottasa, a vodeća šestorka uskoro bježi od ostatka poretka. Perez je imao odličan ulaz u prvi zavoj i prestiže Russella, koji je loše pozicioniran.

S dozvoljenim DRS Valtteri Bottas sve se više približava sedmoplasiranom Alonsu. Španjolac u 5. krugu utrke predvodi kolonu od pet vozača unutar tri sekunde, a iza Alpineovog vozača još su Ocon, Norris i Tsunoda.

Što se tiče vrha poretka, Hamilton je zadržao solidan priključak za Verstappenom. Nizozemac ima 1.3 sekunde prednosti, ali Britanac je na mediumu u usporedbi sa soft gumama na kojima je vozio dvostruki svjetski prvak. Ferrariji i Perez također su vozili na mekanim gumama, a Russell je na mediumu.

Riccirdo je konačno prošao pored Zhouja u 10. krugu i time izborio 12. mjesto. U međuvremenu, Stroll se posebno muči s kontrolom bolida koji leti po stazi. Zanimljiv okršaj dogodio se ubrzo između Strolla i Gaslyja u drugoj DRS zoni. Vozač AlphaTaurija pokušao je prestići Strolla s unutarnje strane, ali blokirali su mu kotači i ušao je duboko u zavoj. Stroll je morao izbjeći sudar i izaći sa staze.

Gasly je dobio pet sekundi vremenske kazne nakon što nije vratio poziciju Strollu, koji je otišao u boks s mediuma na soft.

U 22. krugu Sergio Perez prvi poteže okidač i odlazi u boks. Heroj domaće publike prešao je na prvi set medium guma u utrci, a loša je vijest za njega je što se zadržao pet sekundi na promjeni guma.

Hamilton, koji je startao na mediumu, kaže da su mu gume u redu. S druge strane, vodeći Verstappen žali se na “mrtvu” lijevu gumu, što je bio dovoljan povod Red Bullu da pozovu svojeg prvaka u boks. Zaustavljanje od 2.6 sekunde za Verstappena, a na stazu se vraća na treće mjesto ispred vozača Ferrarija.

Mercedes je odlučio produžiti stint s Hamiltonom, poručuju mu da će produžiti prvi stint na mediumu za šest krugova. U 27. krugu Perez prestiže petoplasiranog Leclerca, a publika je pala u pravi delirij. Nogometno navijanje na stazi pored Ciudada de Mexico!

Nizozemac se muči i s mijenjanjem brzina, ali pitanje je koliko ga usporava taj problem. Zaustavljanje ta Leclerca u 29. krugu, vraća se 12. na softu. Idući krug u boks odlaze i Hamilton te Sainz. Britanac prelazi na tvrde gume na kojima bi trebao voziti do samog kraja, a Sainz je imao sporo zaustavljanje i dobiva novi set mediuma.

Vodeći vozač u 30. krugu utrke je George Russell, 24-godišnji Britanac zadovoljan je gumama i savjetuje produženje stinta. Russell je htio odraditi izrazito dugi stint na mediumu, pa na kraju preći na soft gume. Međutim, počeo je gubiti previše vremena i u 35. krugu prelazi na tvrde gume i vraća Verstappenu vodstvu.

Više od polovice utrke na stazi na jednom setu guma proveli su Alonso i Bottas. Međutim, Sainz se približio Fincu i prestiže ga za šesto mjesto. Sebastian Vettel konačno je otišao je u boks u 40. krugu, Nijemac je odradio maratonski stint na mekanim gumama.

Idući krug pridružuje mu se i Bottas. Zanimljivo, Vettel je stavio medium gume, a Bottas hard. Na stazi se još jedan krug zadržao Alonso, koji kao i Bottas prelazi na tvrde gume. Russell i Hamilton nisu zadovoljni tempom na tvrdim gumama, ali Mercedes ih apelira na strpljenje i otkriva da su uočili nagli pad u medium gumama.

Zhou Guanyu jedini nije bio u boksu u 46. krugu utrke, kada je izgubio dvije pozicije na startno-ciljnoj ravnici od Ocona i Bottasa Hamilton još uvijek ima problem s promjenama snage u motoru, što je mučilo njegov W13 i jučer u utrci.

Kraj utrke za Yukija Tsunodu došao je u 52. krugu. Našao se u borbi za 11. mjesto s Ricciardom, koji je pogrešno procijenio manevar i probao prestići Tsunodu s unutarnje strane. Japanac je prvi prolazio kroz zavoj i primio udarac u desnu stranu bolida, a nakon ulaska u boks završava utrku i time postaje prvi vozač koji neće stići do cilja.

Ricciardo je nastavio s odličnim tempom nakon incidenta s Tsunodom i ubrzo je preletio kroz poredak sve dok sedmog mjesta. Iza sebe ima Ocona, a ispred sebe 44 sekundi čiste staze. Australac je kažnjen s 10 sekundi, ali iskorištava uvjete na stazi kako bi pobjegao Francuzu do kraja utrke.

Grozne vijesti za Alonsa u 65. krugu. Španjolac ima kvar na motoru i mora odustati iz utrke, zbog čega je na stazu izašao VSC. Mercedes ne iskorištava priliku kako bi povukli Russella u boks po najbrži krug, a u posljednjih pet krugova utrke na stazi nema zbivanja.

Pretplati se
Obavijesti o
86 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TORPEDO

Slabo mi je kad vidim razinu inteligencije nekih komentatora.
Ti ovo ja ono,ja ovo ti oni…ko djeca iz vrtića

amadeus2022

Još jedno veliko “bravo” za suce, Rikiju 10sec. kazne a borba je bila eventualno za jedan bod a u prošloj utrci Rusellu 5sec kad je izbacio Sainza koji se borio za prvu poziciju.

Desmosedici

Da..a sa Tsonudom bi to svakako završilo sa kontaktom jer on ne zna bolje..inteligentniji i vještiji vozač bi propustio Riccia bez kontakta..Ricci mislio da je svatko vješt i inteligentan kao on.

west

Masijeva tvorevina je do unazad par godina bio najveći debil koji je porazbijao pola grida jer nije znao razliku između realnosti i playstationa a slabo to kuži i danas!!!

Gigi

Oni navijaju za njega od kad je poceo pobjedivat, nisu ni znali za njega prije. Sjecam se kad je Ferrariu unistio utrku vise puta, ja mislim da je najmanje 50 komentara bilo di su ga popljuvali ali eto sad ima hrpu navijaca.

west

Geneza je da Ferrarijevi navijači navijaju za Maxa samo da je kontra Hamiltona zato što im je ovaj srušio mitologiju o nedostižnom Schumacheru!!!

amadeus2022

Stvarno ne razumijem zbog čega ti pratiš ovaj sport i na takav način pišeš o vozačima F1? Bilo koga nazivati debilom govori više o tebi nego o onome o kome pišeš a ujedno i vrijeđaš Verstapenove navijače. Uvjeren sam da se sportaši istinski stide takvih navijača kao što si ti.

west

Kad te budem vidio da dole popuješ i drugoj strani onda ćeš biti vjerodostojan a do tada si još jedan lažni moralista!!!

amadeus2022

Navijač sam Ferarija i jbg. prošli smo tako kako smo prošli, sav je neuspjeh na ekipi, apsolutno im nije nitko drugi kriv za potpuni debakl ove sezone. I ako ih Mercedes stigne svaka čast Mercedesu. Nadam se boljoj idućoj sezoni, ne podcjenjujem ni jedan tim,ni jednog vozača već želim da Ferari bude uskoro najbolji pa neka se onda drugi trude stiči ih. A ovo što trenutno radi RB, kapa do poda, nisam vjerovao da mogu složiti takav paket. Nadam se samo da će Leclerc puno naučiti iz ove sezone inače…..

theKing

“ujedno i vrijeđaš Verstapenove navijače”. Sta ima tu takvih verstaponovih navijaca?

nazareth

Istina da slabo kuži razliku između pjelke i stvarnosti jer se i u stvarnosti igra s ostatkom grida.

west

Bio jedan iz Nazaretha samo puno pametniji od tebe!!!

nazareth

Bio je pametniji od svih. lumenu… hahaha

ZMija

ma mozemo ga samo mrziti jbg
ali sada je sa bolidom koji je strasan kao nekad mercedesov
sada vise nema potrebe za razbijanjem sada je vrhunski voxac
samo da ne potraje dugo ova dominacija red bul honde

nazareth

Baš i nije kao Mercedesov od 2014 do 2021 ali očito je dovoljno za njega da može dominirati.

Max8

A patniče jedan. LH i njegovi vodonoše su razbili više bolida nego Vuco ćaša uz KJV negdje u kafani.

amadeus2022

Pa ljudi moji čitam ove komentare dolje i ne vjerujem, umjesto da slavimo sport i odajemo priznanje sportašima koji postavljaju nove granice vi pljujete po Maxu, Lewisu, Alonsu, praktično po svima. Ne prihvačati promjene i ne poštivati druge znači da nema ni napretka a samim time sve gubi smisao, pa onda sporta ne bi ni bilo. Zar je moguć sport bez konkurencije, bez suparnika? Umjesto da im se divite na onome što rade vi ih pljujete, vrijeđate, spominjete im izgled, roditelje, porijeklo, boju kože i šta ja znam. Kakve to ima veze sa sportom? Navijaj za svoje, poštuj druge, svi… Read more »

al.ko14

👍

North33

Naravno da treba tako, poruke mira su uvijek potrebne, ali vjerojatno ne bi bilo interesantno, ustvari to bi bilo promjenjivo u baletu ili nekom drugom sličniom natjecanju.

johhan peacedohan

Bravo za komentar. Evo pratim ovaj portal preko 10 godina i nikad se nije skupilo toliko čeono niskoprofilnih komentatora koji očito nisu spoznali srž uživanja u F1 Zato im dajem dobronamjerni savjet, svima što navijate za svoje u onolikoj mjeri koliko mrzite druge pređite na nogomet.

mars32

Čestitke pobjedniku. Zaslužna pobjeda nakon pametnog starta i odličnog čuvanja guma.
Mercedes pokušao pružiti borbu ali realno nisu imali šanse.
Ferrari neobjašnjivo pao, nadam se samo za ovu utrku.
Alonso opet nije imao sreće.
Ricciardo odlična vožnja. Takve vožnje su očekivane od njega kad je dolazio u McLaren. Šteta da ih nije bilo više.

North33

Ferkanu je naviše smetao rijedak zrak, motor je baš radio čudno, a pored toga su pali u performancama, tako da je ovo solidan rezultat,

North33

ovo je pogodilo sve motore Ferarija, Hass, Alfa, jedino što je Botas uspio doći do bodova uz dosta muke.

theKing

Ferr je zajebavao turbo na rijetko zraku. Znaci puno vise se morao okretati a stim onda je dolazilo do zagrijavanja motora. Zato su morali smanjiti mapu motora.

ivmar

Ja sam ovo vidio kao, Toto nije htio Russellu u prvoj izmjeni dati soft gume da kojim slučajem ne pobjedi i ostvari prvu ovogodišnju pobjedu za Marcedes. Ili pobjeda Lewisa ili ništa.

sladjan87

Bravo Max .

Yukihonda

Ova staza je najteža za motore… danas se čulo kako zvuče motori na madmorskoj visini…
Mercedes se potrudio složiti motor ali nedovoljno za pobjedu Velikoga Luje 48milina vrjednoga vozača… ovdje im je bila šansa… Ferari očigledno ne fukcionira ili nemaju prostora za nabiti motor… Reno se raspao…..
Honda radi u svim uvjetima imaju naj bolji motor i turbinu…

Max8

Mercu su pale šanse za pobjedu kad je u trećem zavoju prvog kruga plijesnivi sir izgurao Russela van staze za poziciju na stazi..Russel bi vjerojatno imao mu*a probat dugačiju taktiku i barem malo zapaprit Max-u. Iako i to bi bilo teško. Što Max izvlači iz bolida je pravo malo čudo kad pogledaš realnu brzinu RB-a te da Perez jedva dovuće auto do trećeg mjesta..Honda je konačno našla balans pouzdanosti i snage.. ono što me čudi da Mercedes uspjeva tako brzo ić na pravcu u rukama Albona, dok gorgonzola ne uspjeva ni prismrdit toj brzini…

theKing

14. Pobjeda u sezoni!! To sve govori o ovoj sezoni,NOVIM pravilima,laksem pracenju bolida,itd.. netreba se bojati hoce netko osvojiti 5 naslova prvaka za redom.nego za nas gledatelje je grozba cinjenica da netko u sezoni ima toliko pobjeda. Neka osvoji jos dvije utrke i neka se posere na nova pravila i fiu.
Kako bi bila zanimljiva sezona da nema tih prevaranata aut/gbr. Borba 4 vozaca ferr vs merc.

nazareth

Kako bi posljednjih 9 sezona bilo dobro da nije bilo prevaranata iz Mercedesa…

theKing

Oprosti,gdje je to merc varao?

zjurina

A gdje je stigo… hahaha

theKing

Jesu ga kaznili radi toga?
Nisu! Pa onda nije ni varao.
E sad druga stvar dali je on dobio na testiranje gume ili ostalo to nije njihova stvar nego stvar maFIAe!!
Njih treba pljuvati.

nazareth

Gume, zabranjen razvoj odmah nakon prve godine novih pravila, dvostruka mjerila kažnjavanja za Hamiltona i ostale vozače… To je isto kao i kad zakon prilagode lopovima pa onda nitko ne krade…

Deyo

Svaka čast Maxu i svaka čast Red Bullu što je blokirao Sky Sports. Tako pristrasni i antipaticni voditelji. Godinama su pravili iluziju o kvazi najvećem, i na kraju je ispalo da je sve iluzija.

amadeus2022

Nije mi jasno zašto je Mercedes odabrao istu taktiku sa gumama za oba vozača? Zar su stvarno mislili da mogu sa istom taktikom dobiti RB? Opet su sami sebi pucali u nogu.

schumy

A što reći – čestitke Maxu i RB-u! Utrka je bila “spavanac” ali dečki iz RB-a sada žanju urod kao plod od napornog rada! Honda se mučila prvih 5-6 godina da se “upari” sa šasijom RB-a ali to je sada uglancana “singerica” koja melje sve pred sobom.
Bravo još jednom, a vi ostali – zasučite rukave ove zime, plodove vašeg rada ćemo vidjeti na proljeće.
I da, imate SVI 10% više vremena usavršavati svoje “igračke” u tunelima od RB-a!

lando

Ovo je četvrta godina suradnje RB I honde!

F-one

Honda? Pa ovo dominacija nema veze sa motorom. Šta se motora tiče, tu je mercedes definitivno top. Dominacija red bulla leži u jednoj stvari i u jednom čovjeku a to je aerodinamika i A. N., povrh svega još ako je auto uopće legalan + lagano prekoračenje buđeta… Kazna možda preblaga, ali dobro, pomalo sve dolazi na svoje mjesto, FIA je uspjela u svom naumu da oteža Mercu i da gurnu RB. Da ne kažem koliko je sreće red bull imao sa kiksevima Ferrarija ove sezone, di je rb imao lagano skupljanje bodova…

schumy

Kako nema veze? Kada je Honda kiksala u trci? Samo jednom koliko se ja sjećam! A ostali…Priča za sebe, bolid se razvija u 3 smjera: Šasija, motor, aerodinamika.
Kada se sve posloži i uravnoteži onda je to formula uspjeha.
Tu je A. Newey najbolji majstor koji je ikada radio u F1! Najprije Williams u pobjedničkoj eri, zatim McLaren i sada Red Bull….
Što reći nego – kapa do poda majstore!

lando

Nije kiksala niti jednom, ona dva odustajanja na pocetku sezone su bila navodno zbog neke pumpe goriva talijanskog proizvođača a kako sezona ide kraju sve je jasnije da je sve bilo izrežirano samo da se sezona, što se prvaka tiče ne završi do ljetne stanke, jer u RB su odma znali kakav stroj imaju ove godine a isto tako su bili svijesni kakva je konkurencija.
Tifosi su se digli na noge u najmanju ruku ko da se shumy vratio a ovi ljigavci helmut i horner su se samo smijali, pa max ih je jucer skoro za krug obišo.

B4c4

Ima i boljih od Newey-a, da malo duže pratiš F1 znao bi za koga kažu da je Newey-ev.

B4c4

Newey-ev kriptonit.

schumy

Prijatelju, nema boljih od Newey-a, on se dokazao u 3 različite ekipe, znači sa 3 “škole” slaganja bolida i uvijek je sa njima pobjeđivao!
Bio je tu i Rorry Bryne (Ferrari), pa Tombasis ali mislim da je A.N. ipak za “dlaku” iznad njih!

B4c4

Znači Byrne nije bio u Tolemanu i Benettonu????

nazareth

Max je kao stroj, i sa slabijim bolidom pobijeđuje!!! Svaka čast!!! 14 pobijeda novi rekord lijepo za vidjeti!! 👍

Bobo2411

slabijim bolidom??na kojim si ti drogama???

nazareth

I kada Red bull nije bio dominantan Max je pobijeđivao, nije svih 14 utrka imao najdominantniji bolid. 😉

F-one

Hahahhaha, sa slabijim bolidom. Ili si trol koji ovo namjerno piše da podbadaš ekipu, ili blage veze nemaš. A čini mi se da je na kraju i jedno i drugo…

Yukihonda

Max Perez RedBull Honda 👍…

theKing

Jos da se nadovezem, r.bull austriska momcad sa sjedistem u britaniji.
Podsjeca te na nesto

Yukihonda

za vašu informaciju…. Redbull je svjetska kompanije… ima ih u svakom kutku ove kugle pa i u srcu britanije….znaš zašto???
da ih p..seru na njihovom terenu..
od svih zvučnih imena na gridu naj više odvajaju za sport…
Hondino sjedište za motore je u Japanu..

theKing

R.bull je AUSTRISKA momcad sa shedistem u v.britaniji!!
Sta ti dalje nije jasno!!
R.bull je firma za energetska pica a to sta varaju pa sa lovom kupuju ing,motore to je druga stvar. Oni su stvorili konzerve i tako se i zovu.
Zna se tko proizvodi i ulaze u auto industriju.

147 kt

Austriska ili Austrijska.

amadeus2022

Daj nam pojasni tko ulaže u auto industriju! Pazi izjavu: “sa lovom kupuju ing, motore…” pa sa čime bi trebali kupovati? Sa čime Has i Wiliams kupuju?

147 kt

Oni imaju lovu. Cujes ti to. A tko nema lovu.

theKing

Naravno,oni stvaraju konzerve i energetska pica.
Mozda za par godina ude u hell,coca cola u f1.

amadeus2022

Dal se sječaš sa kojim bolidom je Schumaher osvojio prvi naslov? Beneton Ford, pa poslije se zvao Beneton Renault! Šta misliš sa čime je Beneton plačao ljude i mašine? S donjim vešom ili majcama?

theKing

Da,lovom kojom prekrse pravila.
Upravo zato je merc otpustio dio radnika koji su presli u r.bull jer ih nije mogao placati dok r.bull ima paraa!!!

amadeus2022

A Mercedes nema para??

Pratiteljcro

Kaze Hamilton keep on pushing u nadi da mu stvore nadmocan bolid ali nekuzi da moze popusiti qratZ maxu u svim drugim uvjetima!
Hamilton nema pojma!

ZMija

to nije tvoj stil nemoj biti kao ona prozivana grupa
ali max je klasa za sebe

Pratiteljcro

Naravno da je max SVOJA klasa to nije upitno. Ali isto tako je neupitno to sto hamilton satro nabrijava team da mu stvore brzi bolid a duboko u kostima kuzi da nema pojma i da mu max moze skinuti skalp kada to pozeli. Hamiltone skloni se nemas pojma!

Pratiteljcro

Sir trapist moze dobiti Maxa samo ako gorgonzola ima 0.7s brzi bolid. U svim drugim situacijama isti pushi qrAtZ. A i tada bi se Sir namucio i sasvim svjesno odabrao ili “undercut” ili “overcut” taktiku da obide maxa jer u svim drugim uvjetima tipa direktan duel na stazi ovaj ustajali/izmuceni sir nemoze puno, moze eventualno sipati soli na rep, tako ide stara narodna a sir je ipak covijek od naroda i krpica maceva i posebnosti!

theKing

Neka je alonso opet zavrsio gdje mu je i mjesto!!
Najbolji trenutak utrke lh ga pretice za cijeli krug

Pratiteljcro

A jesi proziran i Hejt/mrznja je ocita. Pozdrav tebi i tvojim osjecajima

Gigi

A ti ne hejtas i mrznja nije ocita? Stvarno bisera na ovom portalu ima.

Pratiteljcro

Kaze Hamilton keep on pushing u nadi da mu stvore nadmocan bolid ali nekuzi da moze popusiti qratZ maxu u svim drugim uvjetima!”

Lewis je tako nemocan pored maxa i da bi ga pobjedio mora imati dosta brzi bolid, u takvoj je fazi karijere staces dosla mu je smjena i to odavno a to sto ti i zaludena ekipa ovdje to nevide nije moj problem! Slobodno me nazovi hejterom jer tako ti je lakse tako si lazes tako si pomazes “vidjeti” nesto sto nepostoji!!

theKing

Ne mrzim samo govorim cinjenice.
Koji trenutak kad je poceo pizditi pokraj bolida.
Mislim da ovi iz alpinea (kao i iz mclerena) jedva cekaju da ode!

Pratiteljcro

Neka je alonso opet zavrsio gdje mu je i mjesto!!”

Cisti govor hejta jer si se uvrijedio na cinjenicu da lewis nemoze NISTA maxu i da je losiji i da mu je smjena dosla. To nevolis cuti i na to sipas hejt po alonsu kojega ni nisam spomenuo!!
Jesu to te “cinjenice” koje spominjes hahahahaahahaah

F-one

Hamilton je izmislio formulu sa malog maxiće. Vjerojatno bi ga tata prebio da ne dođe prvi… Neostvareni otac napravio iskompleksirano djete. Još s onom kockastom glavom i onom facom, jadan ko da je ispao iz lego landa… Ne sekiraj se ti za Merc, čim on živi svakodnevno u glavama ovakvih kao ti, znači da dobro rade. Hvala na potvrdi

Yukihonda

j.bo te tvo.. derpe…
samo ga mama može voljeti…
neka ući od mlađega kako se radi ovaj posao…

Pratiteljcro

Neznas kako bi mi kontrirao cinjenicom da je max po vjestini miljama ispred hamiltona nego pricas o maxovom izgledu hahaha patetika. Mozda zato i navijas za lewisa modnog macka kojemu je izgled ocito sve hahah

papaya

Čestitam pobjedniku na pobjedi i na rekordu

Zasluženo…

A drugi,na posao

Desmosedici

Ricci proglašen za vozača utrke..danas je stvarno bio dobar..kao nekada..mislio sam i da će Lewis sa Hardom nadmudriti Maxa, ali ništa od toga..Ferrariji u nekoj nsvojoj utrci..nisu mogli parirati Red Bullu ni Mercedesu, ali ni njima ostatak grida..mislim da je nadmorska visina tj. količina kisika za izgaranje odigrala veliku ulogu što Ferrari nije bio konkurentniji.

mody

Ja bi uveo obrnute startove ili tko.dobije 3 zaredon kazna 1 utrka nevoznje cirkus ne volim.dominacije

ZMija

ma samo maxu zabraniti da vozi svaku trku moze svako drugu i bilo bi zanimljivo

mody

Dosadna utrka šta rec dobit ce red bull i sljedece 2 nista novo

Swan

Je li do bolida ili vozača, nikada očito nećemo saznati.

Ali evo, drago mi je zbog Alonsa. Nije moglo bolje..

ZMija

zanimljiva konstatacija

Max8

Kakva vožnja Maxa! Sa svim problemima s gumama i mjenjačem onako rasturiti Mercedes..Majstorski. RB mora hitno nešto odraditi jer brzina bolida im je očajna. Jedan Albon sa Mercedesovim motorom ih pere na ravnici.. sve u svemu Max odradio posao doktorski! Zalosno slusat LH kako place i trazi FIU da mu pokloni nesto opet…

ZMija

minusa si nakupio da sam morao da ti dam plusic

Lewis8F

Attention-seeking behavior can include saying or doing something with the goal of getting the attention of a person or a group of people.

Attention-seeking behavior may be driven by:

jealousylow
self-esteem
loneliness

Sometimes attention-seeking behavior is the result of cluster B personality disorders, such as:

histrionic personality disorderborderline personality disordernarcissistic personality disorder

Dok nije kasno… Kao što vidiš nema opcije “iz zajebancije” ili “da im dignem živac”.

Max8

Ajoj micek, ona zadnja trka lani te baš shebala..suosjećam…

Bobo2411

kojim problemima? a meca nije imala probleme?? i ono rasturio ga ko da su zadnji došli…samo je taktika bila u pitanju i nitko nije očekivao da će midium toliko izdržati…ovo ostalo ti neću ni konetirati…dovoljno minusa si nakupio da je sve jasno 🙂

Related Posts
86
0
Would love your thoughts, please comment.x