Tsunoda o Red Bullovom psihologu: Znam da moram biti bolji

Red Bullov savjetnik za mlade vozače, Helmut Marko, šokirao je veliki dio motorsport svijeta nakon što je javno otkrio kako je Red Bull zaposlio psihologa za Yukija Tsunodu.

Mladi vozač AlpheTauri burnog je temperamenta koji često izvuče ono najgore iz njega. Tako često vikendom svjedočima Tsunodinim ispadima na radiju, gdje psuje, dere se i ne može obuzdati svoj karakter. Helmut Marko, kakvog ga znamo, nema previše dlake na jeziku i javno je komentirao da Tsunoda mora biti mirniji.

Tsunoda je imao psihologa koji je s njime radio još u Formuli 2, a Red Bull je nedavno doveo potpuno novog čovjeka koji će od sada raditi s Japancem.

“Stvarno sam sretan što radim s njime i, također, on je jedan od razloga zašto sam uspio doći do Formule 1. On bi mi trebao pomoći razviti konzistentnost iz Formule 2. Dodat ću da je Red Bull zaposlio novog psihologa prije četiri utrke.”

“Nisam siguran ide li odlično ili ne. Rekao bih da možda ne bih imao sudar s Pierreom na Silverstoneu, ali treba više vremena kako bi me bolje razumio i u kojem ćemo smjeru ići dalje.

Tsule

“Definitivno me ograničava…”

Mladi Tsunoda priznaje da ga vatreni karakter sigurno usporava na stazi i nada se da će situacija uskoro biti bolja.

“Ali da, definitivno me ograničava to što se pregrijem, posebno moja glava u bolidu. Ali bio sam u nekim situacijama koje čine situaciju boljom. Znam da se trebam poboljšati, u takvim stvarima moram biti konzistentniji. Nadam se da će novi trener biti odličan i da ćemo dobro raditi u budućnosti.”

Pretplati se
Obavijesti o
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Yukica, ne treba tebi psiholog. Popni se barem 5 puta na Fuji i barem jedno ljeto u osami nekog hrama na Okinawi, da pronađeš samog sebe dok još u tebi ima nekog.

North33

Red bull se treba potruditi i Yukiu i Gasliu dati bolji bolid, bolid je sada spor na pravcima, u zavoju i ne treba očekivati neke značajnije rezultate.

Related Posts
2
0
Would love your thoughts, please comment.x