Schumacher: Idemo u pravom smjeru

Nakon jučerašnjeg solidnog rezultata u sprint utrci, Mick Schumacher ostvario je još bolji rezultat na današnjoj glavnoj utrci za VN Austrije.

Šesto mjesto svakako mu podiže samopouzdanje, a s bodovima i momčadskog kolege Kevina Magnussena, cijela momčad Haas pokazuje odličan tempo prema kraju prve polovice sezone.

Početak sezone bio je težak za Micka, ali očekivanja se polako ispunjuju, a mladi Schumacher kaže kako mu je dodatni pritisak na neki način pomogao za ovaj pomak:

“Dodatni pritisak te uvijek tjera naprijed, a nedavno osvojeni bodovi su ono što mi je upravo trebalo kako bi krenuo na sljedeću razinu.”

Mick je pokazao nešto više agresije u posljednje dvije utrke, a neke situacije su se odnosile i na momčadskog kolegu. No, Schumacher kaže da s Kevinom odlično radi na razmjeni informacija, što svakako pomaže i cijeloj momčadi:

“Mi smo na kraju vozači koji u utrci nastoje napraviti najbolje za sebe, ali Kevin mi je pokazao različite alate, ideje i načine pristupanja cijelom trkaćem vikendu. Nastojimo si međusobno pomagati i nadopunjavati znanjem.”

Bolid VF-22 bio je moćan na ravnim dijelovima staze u Austriji, Mick je odradio nekoliko odličnih pretjecanja. Ali, još uvijek se čeka nova nadogradnja bolida:

“Pokušat ćemo držati ovaj tempo do ljetne pauze, a zatim s novim dijelovima krenuti još jače u nastavak sezone.” 

Pretplati se
Obavijesti o
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TORPEDO

Mislio sam reći kako se vidi ogroman napredak HAAS-ovog bolida što pripisujem prije svega Ferrarijevim inžinjerima koji su smanjivanjem budžeta i dogovorom prešli u trkaći odjel gore napisanog.

Desmosedici

Maestro Simone Resta..šteta što zbog “dvorskih igara” nije u Ferrariju.

B4c4

Samo gazi, danas si odvezao bez greške.

Yukihonda

Mik… 👍.. doći će i tvoje vrijeme… ovdje su te mnogi pljavali…

TORPEDO

Bio sam vrlo kritičan prema tebi,ali mi jako drago da si me demantirao.
Samo tako nastavi i gazi dalje!

Desmosedici

Bravo Mick!..uvijek je lijepo čuti za uspjeh slavnog prezimena.

MS791

Bravo Mick samo tako naprijed, bit će još grešaka ali sve je to proces. Ali potencijal postoji samo treba raditi rezultati ce doći

Related Posts
7
0
Would love your thoughts, please comment.x