EA i Codemasters objavili datum izlaska F1 22 i potpuno novi dodatak – uključujući F1 Life

Codemasters i Electronic Arts objavili su datum izlaska potpuno nove službene igre Formule 1 – F1 22 – koja je također dostupna za prednarudžbe sada.

F1 22 bit će objavljen u cijelom svijetu 1. srpnja, a uključuje novu stazu u Miamiju plus promjene konfiguracija na stazama poput Australije i Abu Dhabija, F1 Sprint natjecanja i novu eru bolida Formule 1 s promijenjenim pravilima. Također će uključivati ​​PC VR funkcionalnost putem Oculus Rifta i HTC Vivea.

“Radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu našim igračima u novu eru Formule 1”, rekao je Lee Mather, viši kreativni direktor F1 u Codemastersu.

Promjene dana utrke omogućuju igračima da još više prilagode svoju igru, s novim opcijama ‘immersive’ i ‘broadcast’. Imerzivni način omogućuje igračima da se suoče s izazovima rizika i nagrade, dok način emitiranja uključuje “kontroliranu i autentičnu kinematografiju” za poboljšanje akcije.

Prilagodljiva umjetna inteligencija omogućuje manje iskusnim igračima da se suoče s izazovom, s AI trkačima koji su prilagođeni njihovoj razini vještine, dok se pristupačni izbornici i rukovanje također vraćaju igračima koji žele brzo ući u akciju.

Osvježeni programi vježbanja i ovaj put nude veću raznolikost, dok se vraća ‘Moj tim’ – igračima je sada omogućen izbor početnog budžeta i tri scenarija za ulazak. Vraća se i 10-godišnji mod karijere, kao i opcija karijere za dva igrača i epski online multiplayer mod.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x