Steiner: Nemamo rezervnu šasiju

Mick Schumacher doživio je veliku nesreću u kvalifikacijama za VN Saudijske Arabije, te nije ni započeo utrku jer je momčad smatrala da je bolje odvojiti vrijeme za popravak rezervne šasije za Melbourne.

Taj posao je sada završen s jednom od dozvola za prekoračenje sati rada na bolidu. Oštećena šasija je na putu natrag u sjedište momčadi na popravak, prije nego što se može vratiti u uporabu.

“Bilo je prilično teško za dečke. Sinoć smo prekršili pravilo koje ograničava rad na bolidu, ali za taj jedan sat bilo je vrijedno truda kako bi se došlo do oporavka.”

“Morate donijeti što više dijelova u ovom trenutku jer ionako nema više ničeg na zalihama. Sve što imaš, doneseš ovdje.”

“Ali, nemamo još jednu rezervnu šasiju i neku sigurnost, pa moramo biti oprezni. Inače ćemo opet krenuti s jednim bolidom”, izjavio je šef momčadi Guenther Steiner.

On vjeruje da se nakon detaljne provjere oštećena šasija može vratiti na korištenje za sljedeću utrku u Imoli za dva tjedna.

“Šasija je poslana jučer. Morala je doći ovamo zbog carinskih deklaracija i papirologije. Vraća se na popravak, pa se nadamo da će biti dostupna za Imolu kao rezervna.”

“Treba promijeniti strukturu bočnog udara i treba je obojiti, na njoj su mala udubljenja, ali šasija je popravljiva.”

Iako će imati novi mjenjač kada izađe na stazu u petak, Schumacher će i dalje koristiti kompletnu Ferrarijevu pogonsku jedinicu koja je bila u njegovom automobilu u vrijeme nesreće u Džedi.

Steiner je uvjeren da s tim neće biti problema, unatoč jakom udaru.

Pretplati se
Obavijesti o
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

100 problema.

west 044

Netalentirana štetočina od tatinog sina će vas pokopat, otjerajte ga još dok je vrijeme!!!

B4c4

Netalentirana štetočina je prvak u F2 dok si ti prvak u glupim izjavama.

Related Posts
3
0
Would love your thoughts, please comment.x