Jos Verstappen priznao da mu je ‘bilo drago’ vidjeti kako Max obilazi Hamiltona za cijeli krug

VN Emilije-Romagne donijela je pravi kontrast u usporedbi s lanjskom sezonom Formule 1. U redu, ništa se nije previše promijenilo što se tiče pitanja pobjednika – ona je otišla u ruke aktualnog svjetskog prvaka Maxa Verstappena. Ipak, velika je promjena što je njegov prošlogodišnji rival, Lewis Hamilton, završio tek na 13. mjestu.

Jedan od najistaknutijih dijelova utrke dogodio se u 41. krugu, kada je Nizozemac obišao sedmerostrukog F1 prvaka za jedan cijeli krug. Nije to pozicija na koju su se navikli Hamilton i Mercedes, ali barem ih tješi što je George Russell imao još jednu odličnu utrku i završio na 4. mjestu.

Otac Maxa Verstappena i nekadašnji vozač Formule 1, Jos Verstappen, priznao je u kolumni koju je objavio na službenu Maxovu stranicu kako mu je bilo vidjeti Red Bullovog navijača kako obilazi Britanca za cijeli krug.

“Iskreno, uživao sam u tome kada je Max obišao Hamiltona za krug, nakon svega što se dogodilo prošle godine. Hamilton je imao stvarno loš dan, a njegov timski kolega George Russell izgleda balansiranije. Nemate često priliku obići Mercedes za cijeli krug,”

“Red Bull je očito napravio korak u pravom smjeru. Naravno, znali smo da će bolid biti unaprijeđen u Italiji, ali bilo je teško napraviti usporedbu s obzirom na vremenske uvjete. Sigurno zaključujemo da smo postali bolji.”

Jos Verstappen

Pretplati se
Obavijesti o
22 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Malograđanština čista,

amadeus2022

Zar nije ljudski da svaki otac tako reagira? Ni jednom riječju nije uvrijedio nikoga. Cijeli je život u moto sportu, sa Maxom od prvog dana i to mu je najveći uspjeh u životu i satisfakcija. Da je i bio prvak u F1 vjerujem da bi mu uspjeh sina bio draži! I Lewisov otac je sigurno preponosan na svog sina i nitko ga ne preispituje što je u životu ili u F1 postigao jer to naravno nikome nije ni bitno.

Nosko

Puno navijača kontra Mercedesa i Lewisa uživaju u njihovoj slaboj formi ove sezone, i ja sam jedan od njih, priznajem. Drago mi je što ove godine nisu u vrhu, i bilo mi je drago vidjeti Lewisa u vlakiću i obilazak Maxa za puni krug, ali ne želim o tome pisati i javno se tome ismijavati i naslađivati. Znam se nekad uključiti u raspravu o njemu, ali sa nekim svojim razmišljanjima, ali ne vrijeđanjem. Zato mi je glupo vidjeti ovakve komentare ispod kojim vrijeđaju Josa, i onda se poslije čudimo zašto je to tako?

safeth

Bez obzira koliko loše mislili jedni o drugima, koliko jedni drugima bili konkurencija, ružno se ismijavati, “uživati” u patnji i problemima drugih…Pristalica sam “zdrave konkurencije”, a ne poniženja…!!!

Deyo

Isto tako je lažni najveći svih vremena ismejavao Schumachera starijeg. I ja sam takođe pristalica zdrave konkurencije, nešto što nažalost nismo gledali od 2014. – 2020., zahvaljujući prljavim likovima kao Toto i Britanskom lobiju. Mozda Jos nije trebao davati takav komentar, ali treba da bude ponosan na sina, zasigurno.

rovaccccc

Schupak se ne postaje,to se radja,nasljedno je 🙂

Yukihonda

Eto možemo pljuvati po tatici… ono što nije on doživio… bar je sin
.. osobno i meni je drago… to je tako u sportu ljutili se ili ne… ja sam navijać Honde i koga god zaobiđe meni drago.. a tako je i sa suprotne strane… i Ham je sigurno uživao i njegov tata kada je zaobilazio druge za krug… Čemu ljutnja…

Race Engineer

Ja tog nekadašnjeg vozača F1 pamtim jedino po tome da mu se bolid jednom zapalio.
Tako da bi bilo relevantnije za čuti mišljenje nekog uspješnijeg oca… možda Carlosa Sainza ili slično.

Desmosedici

Eto i ti to nekako selektivno kako tebi paše..ako već pratiš F1 trebao bi znati i nešto osim ovog..dakle došlo je do incidenta sa nadolijevanjem goriva na bolidu Benetton Ford Josa Verstappena prilikom pit stopa na GP Njemačke na Hockenheimringu 1994.. gorivo je poprskalo po vrućim dijelovima bolida i bolid se zapalio..kažem, kao pratitelj F1 trebao bi znati da je Jos te sezone sa tim bolidom osvojio i dva postolja, dva treća mjestai to kao drugi vozač u momčadi a to drugo mjesto je dijelio sa JJ Lehtom i J Herbertom..Jos je odvozio 10 utrka i jedini od njih trojice… Read more »

amadeus2022

Recimo Keke Rosberga!

schumy

A ja tog vozača znam kao vozača u Arrowsu (čitaj “karijoli”) koji je po kišnom “monsunskom” danu u Maleziji “držao” velikog Hakkinena 23 kruga iza sebe…..
Zato ne lupetaj koještarije!
Što se pretjecanja tiče kao otac mora mu biti drago za to događanje, ipak je godinama bilo suprotno pa je sadašnje stanje svakom normalnom iz suprotnog tima drago….

west

Jos V.106 startova u F1,pobjeda 0,pole pozicija 0,najbrži krugovi 0 i inače kao čovjek 0. Sve u svemu čista nula!!!

Desmosedici

???..nisi rekao istinu već nas pokušavaš obmanuti kako si inače i naučio, pričaš kako tebi paše..Jos je 1994.g. je dijelio mjesto drugog vozača u momčadi Benetton sa J.J.Lehtom i Johny Herbertom..prvi vozač je naravno bio MS..dakle, Jos je te sezone odvozio 10 utrka i jedini je od njih trojice drugih vozača uspio osvojit postolje..zapravo dva puta treće mjesto, u Mađarskoj i u Belgiji.. to je ipak bio hvale vrijedan uspjeh..sjetimo se samo Nica Hulkenberga koji se nije nikada popeo na postolje..a ima još takvih dobrih vozača kojima to nije nikada uspjelo.

west

Sve što sam napisao je čista istina i lako se provjeri!!!

Desmosedici

Da..ali si namjerno propustio napisati i podatke o osvojenim postoljima i bodovima da bi neupućene obmanuo i tako još više ponizio Josa..prikazao ga kao eto nekakvu nulu od vozača koja nije nikad ništa postigla u F1.

Desmosedici

..i koji kao takav, naravno samo po tebi, nema nikakav kredibilitet niti pravo da bi nešto komentirao u svezi F1, pa ni o uspjehu svoga sina..kako se samo usuđuje?..jeli tako?

amadeus2022

Otac svjetskog prvaka u F!! I više nego dovoljno da iskaže svoje osjećaje ne vrijeđajući ama baš nikoga!

schumy

Ti si NULA kada sa toliko mržnje govoriš i pljuješ po čovjeku koji je samo reagirao kao ponosni roditelj….
Tvoj WEST je popušio u utrci u Maleziji (Hakkinen9 od toga istog po tebi “vozača 0” – pročitaj moj komentar malo prije ovoga!

mody

Lewis bye bye

papaya

Hm

4matic

prazan skup ……

Webmaster

Za razliku od oca,koji je uredno svaku trku bio obilažen za cijeli krug.

Related Posts
22
0
Would love your thoughts, please comment.x