Max Verstappen ostaje u Red Bullu do 2028.!

Max Verstappen je produžio ugovor s Red Bullom te će biti dio te momčadi sve do kraja 2028., objavili su iz Red Bulla.

Nakon potpisivanja novog ugovora s Red Bullom Verstappen nije krio oduševljenje te si je kao cilj postavio zadržavanje broja 1 na bolidu što duže vremena:

”Stvarno sam do sada uživao u Red Bullu te je odluka o produženju suradnje do 2028. bila vrlo jednostavna. Volim ovu momčad te je prošla godina bila nevjerojatna u svakom pogledu – od dolaska u momčad 2016. glavni cilj je bio osvajanje titule prvaka, a sada kada smo to i ostvarili najveći cilj je zadržati ovaj broj 1 na bolidu što duže,” rekao je.

Christian Horner je kratko prokomentirao kako su si dugoročno osigurali vrhunskog vozača, čak i za period nakon 2026. kada Red Bull planira proizvoditi svoje pogonske jedinice.

”Potpisivanjem ugovora s Maxom do 2028. smo pokazali što dugoročno želimo postići i koji su nam ciljevi u nadolazećim sezonama. Naš kratkoročni cilj je zadržati titulu u momčadi, ali smo ovime pokazali i da želimo biti dugoročno dio najboljih momčadi u Formuli 1. Kako će Red Bull Powertrains biti dio novih pravila pogonskih jedinica od 2026., željeli smo osigurati i vrhunskog vozača koji će voziti te nove bolide, a upravo smo to napravili s Maxom,” zaključio je.

Pretplati se
Obavijesti o
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Max8

Ajme kako se Max pošpricao po kmečavcima, vidi se po ogorčenim komentarima. Ekipica na aparatima

North33

Zašto se ne vide komentari?

Gigi

Da li je Ves prvi vozac ili RB nema prvog vozaca, zna li tko?

Race Engineer

Da im Massi nije poklonio prvenstvo ove godine nebi bilo Hornera a ni Max nebi ništa potpisivao do kraja 2023. I umjesto broja 1 realnije bi bilo da vam na bolidu piše MM

Webmaster

Porasli apetiti???? Da nije osvojio naslov (dobio ga od Massija) sigurno nebi potpisao na 6 godina.

Desmosedici

Pa naravno..prešao bi u Mercedes i Lewisa poslao u mirovinu..ne znam kako bi se to kvalificiralo..kao prijevremena starosna zbog godina ili invalidska zbog nesposobnosti da bude konkurentan Russellu i Verstappenu.

Related Posts
6
0
Would love your thoughts, please comment.x