Hamilton: Sada je jasno da ne blefiramo

Prvi dan VN Bahreina 2022. nije bio baš najbolji za Mercedes jer su George Russell i Lewis Hamilton završili treninge s prilično mnogo posla za inženjere.

Russell je završio na četvrtom mjestu u oba uvodna treninga sezone. Mercedesov novi vozač rekao je da je njegova momčad daleko od svojih rivala Red Bulla i Ferrarija – ističući da njegov tim mora smanjiti zaostatak.

“Što se tiče vremena po krugu, mi sigurno nismo tamo gdje želimo biti. Mislim da malo jesmo napredovali u rješavanju nekih problema, ali tempo trenutno uopće nije prisutan tako da večeras moramo stvarno proći kroz podatke kako bismo razumjeli zašto se obojica pomalo borimo s bolidom.”

“Daleko smo od tempa Red Bulla, Ferrarija pa čak i AlphaTaurija. Alfa Romeo je nekako u našem tempu ili čak brži. Dakle, imamo još posla”, rekao je Russell.

Russell je nastavio objašnjavati da to ne znači da se Mercedes ne trudi, već da daju sve od sebe kako bi se obranilo konstruktorsko prvenstvo ove sezone i iscijedio potencijal iz W13 bolida:

“U ovom trenutku zaista sve bacamo na bolid kako bismo pokušali otključati potencijal, za koji mislimo da postoji, ali trenutno se stvarno borimo da to iskoristimo. Nažalost, sve što pokušavamo predstavlja možda jedan korak naprijed, dva koraka unatrag, i uvijek se uz to pojave još neka nova ograničenja – tako da će trebati vremena.”

Hamilton je također rekao da je imao problema s kočnicama u FP2, ali to je bila manja pritužba. Gledajući prema FP3 i kvalifikacijama, iznio je svoje brige:

“Ove smo godine suočeni s puno, puno većim problemima i sve što radimo kako bismo to pokušali popraviti – nema rezultata. Vjerojatno će trebati više vremena da se to riješi, ništa od brzog rješenja.”

“Stvar s kočenjem je nešto što možemo popraviti. To je do ravnoteže i poskakivanja kojeg imamo, a samim time i priličan gubitak potisne sile za koji se općenito čini da ga imamo u usporedbi s drugima. To nam dosta otežava stvari.”

“I kao što vidite, ne blefiramo kao prije, kao što ljudi pretpostavljaju da to sad radimo. To je ono što jest, radit ćemo koliko god možemo da prebrodimo ove probleme”, izjavio je Lewis.

Pretplati se
Obavijesti o
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hamilton Hamilton

ham44 is no1

Hamilton Hamilton

ham44 no1

dxdy

ma da, vjerujem vam… kao i uvijek ćete naći 1-2 sekunde iz ničega

Related Posts
3
0
Would love your thoughts, please comment.x