George Russell: Izostaje željena izvedba

Mercedesov novajlija George Russell je nakon predsezonskog testa u Bahreinu rekao kako izvedba još nije najbolja.

 Među Russellovim navodima o tempu Mercedesovog bolida W-13 najviše su se istaknule riječi da „izvedba nije tu.“ Russell je nadodao i to kako aktualnim konstruktorskim prvacima predstoji još posla ako se i ove godine žele natjecati u samom vrhom poretka.

Valja napomenuti kako je Mercedes na predsezonskom testiranju u Bahreinu bila najproduktivnija momčad. U tri dana testiranja su sveukupno odvozili 385 krugova.

„Bilo je poprilično produktivno, ali u isto vrijeme i vrlo intrigantno. Očigledno je preostalo još toliko toga za naučiti o novim bolidima, gumama i ostalom. Jasni su neki problemi s kojima se suočavaju i druge momčadi. Suočavamo se s poskakivanjem, no pokušat ćemo to prevladati.“

„Bolid definitivno poskakuje iznutra. Iskreno, nije najudobnije. Nije me pretjerano briga za udobnost ako je izvedba tu, ali u ovom trenutku izvedba izostaje. Mi smo korak iza svojih suparnika i imamo puno posla do sljedećeg tjedan. Red bull i Ferrari izgledaju kao da su korak ispred nas u svim uvjetima.“, tvrdi Russell.

Iako je Mercedes W-13 u Bahreinu izgledao bitno drugačije u odnosu na Barcelonu, Russell je rekao da se srebrne strijele još uvijek suočavaju s istim problemima kao u Barceloni.

„Bolid izvana izgleda drastično drugačije, ali nije sve u izgledu, kako bi mnogi rekli. Ispod svoje kože to je i dalje isti temeljni bolid. Još uvijek ima iste probleme s kojima smo se suočili u Barceloni. Mislim da smo malo više optimizirali izvedbu u Barceloni, nego u Bahreinu, ali unatoč tome, mučimo se kako se podići jednu stepenicu iznad.“

„Kako sada stvari stoje, Red Bull izgleda nevjerojatno snažno, Ferrari izgleda jako solidan, a mi imamo nešto posla. Ne mislim da su izuzetni, nego samo da mi nismo toliko konkurentni koliko bismo željeli biti.“

Vjerujem da će naši dečki ispuniti očekivanja. Potencijal postoji, samo trebamo smisliti način kako doći do željene izvedbe“, dodaje Russell.

Pretplati se
Obavijesti o
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
schumy

Mislim da još sakrivaju karte….
Moraju “ispipati” protivničke ideje, slušati izjave ljudi koji se razumiju u F1 i onda će se “posložiti” jer tako rade već godinama….
I ja bih volio da više ne mogu dominirati, od uzbudljivog sporta F1 se uz “dobru pripremu” sudaca i FIA “stručnjaka” pretvorila u dosadnu uspavanku !

Yukihonda

Eeee imati će te vi problema i sa Hasom a bogami i drugi

mody

Necete vise dominirat

TORPEDO

Već se predali a još nisu ni počeli.
Odmah se vidjelo da lutaju sa koncepcijom…a do godinu-dvije Mercedes se povlači.
Nikad neće osvojiti 8 naslov,a možda ni onda?
Interesantno,prvi put spominje mamu koja je bijelkinja i kao sad će promijeniti prezime u mamino….kako jadan PR..a bolid u banani.
Bit će plakanja i cmizdrenja Mercedisića..

https://www.index.hr/sport/clanak/lewis-hamilton-mijenja-ime-evo-kako-ce-se-sad-zvati/2347353.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

mika.KA

Ako nece onda pod hitno mjenjat pravila! 😂

Related Posts
5
0
Would love your thoughts, please comment.x