Predstavljen novi bolid momčadi Alpine – A522

Momčad Alpine je predstavila novi bolid za nadolazeću 2022. sezonu koji je nazvan A522 te će ujedno najavljeno i novo partnerstvo s tvrtkom BWT čije će boje krasiti ovogodišnji bolid.

Na samom predstavljanju novog bolida smo imali priliku vidjeti livreju bolida na  kojoj dominiraju plava i roza boja sponzora momčadi. Na predstavljanju smo imali priliku čuti kratke izjave vozača Fernanda Alonsa i Estebana Ocona koji će ove sezone činiti vozački par Alpine.

”Veselim se što ćemo nakon dugotrajnog rada u tvornici imati priliku vrlo brzo isprobati novi bolid s kojim se nadamo da ćemo moći konkurirati najboljim momčadima u nadolazećim godinama.”

”Vratio sam se u Formulu 1 kako bih opet bio najbolji te vjerujem da je ova momčad sposobna za najveća dostignuća. Prošle godine smo imali vrlo dobru sezonu te se nadam da ćemo moći nastaviti dobar niz,” rekao je Alonso.

”Već sutra ćemo isprobati novi bolid na stazi u Barceloni, ali po onome što smo isprobavali na simulatoru imam dobar osjećaj. Cilj nam je biti u samom vrhu Formule 1 pa se nadam da ćemo to i uspjeti vrlo brzo,” rekao je Ocon.

Alpine će u utorak 22.2 po prvi puta isprobati novi bolid na stazi u Barceloni gdje će dan kasnije krenuti i prva predsezonska testiranja za sve momčadi.

Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
loni

Dobro sad na prvu, BWT je donio ružićasto…. to se znalo. Prikazan auto na prezentaciji je bio show car sa 2022 liveriy. Fotke su realnije, no vjerojatno nećemo vidjeti pravi bolid do drugog testiranja. Motor(PU) je nov, split turbo.

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x