Norris: Pričao sam i s drugim momčadima

McLaren je jučer objavio da je Lando Norris potpisao novi četverogodišnji ugovor do kraja sezone 2025., potvrdivši tako dugoročne planove s momčadi iz Wokinga.

Obje strane ugovor hvale kao važan izvor stabilnosti, kao i odbijanje interesa rivala za preotimanje Norrisa.

Upitan da li je bilo interesa iz suparničkih momčadi, Norris je rekao:

“Bilo je malo razgovora tu i tamo. Ali to je sve, ništa nije otišlo daleko. Čim bi nešto iskrsnulo, porazgovarao bi s Andreasom o tome što nam budućnost nosi i kako ćemo dalje.”

“Bilo je tu nekih sitnica, nema smisla lagati o tome, tu i tamo s raznim drugim momčadima, ali ništa što bi otišlo u dublje pregovore.”

Norris nije rekao koji timovi su mu pristupili, ali je rekao da bi se vjerojatno lako moglo pogoditi.

Šef momčadi Andreas Seidl je rekao da ga druge momčadi nisu kontaktirale oko preuzimanja Landa. Objasnio je da je novi ugovor važan korak i pomoć McLarenovom dugoročnom planiranju.

“Ako pogledate cjelokupni plan te put na kojem smo trenutno, znamo da unatoč dobrim koracima koje smo napravili prethodnih godina, imamo velike sljedeće korake.”

“Također znamo da nakon svih naših organizacijskih i infrastrukturnih promjena koje smo napravili, jednostavno nam treba više vremena kako bismo nastavili rasti kao tim i kako bi završili projekte i zapravo imali koristi od njih.”

“Naravno, vrlo je važno osigurati da Lando bude ovdje s nama.”

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x