Formula 1 objavila priopćenje u vezi VN Rusije

Formula 1 je nakon sinoćnjeg sastanka sa šefovima momčadi i predstavnicima FIA-e odlučila zauzeti stav kako se VN Rusije ne može održati u ovim uvjetima koji vladaju između Ukrajine i Rusije.

”Svjetsko prvenstvo Formule 1 posjećuje države diljem svijeta kako bi na neki način ujedinili ljude i narode uz organizaciju utrka Formule 1. Uz puno žalosti gledamo što se događa u Ukrajini te se nadamo kako će se situacija uspjeti rasplesti na brz i miran način.”

”U četvrtak navečer su predstavnici Formule 1, FIA-e te svih momčadi Formule 1 održali sastanak na kojem smo zaključili, uz podršku svih dioničara i predstavnika, da nije moguće održavanje VN Rusije u ovakvim uvjetima,” glasi priopćenje Formule 1.

Kao alternativna utrka se već nekoliko dana spominje Turska i staza Istanbul Park, ali za sada još nema službene potvrde.

Pretplati se
Obavijesti o
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mika.KA

Hehe..otkazu jednog diktatora i odlaze drugom diktatoru!

mody

Otkauans vn.rusije mozda je ovo kraj za tu sstazu ako se vn rusije vrati ide na st petersburg.politika je kriva sport pati.e sad spominju se zamjene jerez turska nugbugring hockenheim mugello

Related Posts
2
0
Would love your thoughts, please comment.x